MY PAGE


XOXO

Saturday, January 14, 2012

Voucher Pelajar RM200 | PESANAN

hyep ! ASsalamualaikum ... Bored nyee. baru cuti bape hari.
nak kua pon malas, nty pitisnyee berkurangan.. haihh..

so, dudok bilek, ngadap LAPPY terCINTA. =D


Woitt-2 ! dah amek voucher RM200 ke blom ??
Aku dah amek semalam....

dapat laa ringan kan beban siket utk beli buku sem depan..
tapi SUBJECT pe yang nak amek pon xtaw lagi. hehehe...

**

psst2x ! sini ade PESANAN...

JANGAN LIPAT
JANGAN CROSS pape kat VOUCHER tu..
nanti TAK VALID.

sebab haritu ade sum1 neh, dye ade PROBLEM ng voucher...

dye g MPH nak beli buku, orang MPH tu suruh CROSS no ic then tuka ID NO...
dye pon buat, pastuh MPH sendiri tak terima....
so, dye HANYA boleh tuka yang dah TAK VALID tuh, kat BOOKSTORE UiTM je. (pelajar UiTM) ..

****

pengajarannye, kalau dye tak terima, jangan buat ape2 kat voucher tuh, sebab SETIAP siri number tu, hanye ade 1 name...
so, sorang student HANYA ade 4 SIRI NO.

****

Huwaaa... Bosannyee.... ape aku nak buat lagi neh.. huhu padahal barang2 sume tak kemas lagi. hehek. SOK je laa. =p





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

2 comments:

sea_lavender said...

best la da dpt~ hehe =D
Kte lambat lagi la..31/1 ni..
huhu ikut batch plak..
nk borong novel byk2 la..

~naddy~ said...

@sea_lavender

amboii... ehhehe novel yang nak diborongnye ye.. hehe