MY PAGE


XOXO

Monday, January 2, 2012

Selamat Tahun Baru 2012

Assalaaaaamualaikumm !! Hyep2 olss ! rase LAMA SANGAT tak hapdet belog neh.. cyess RINDU..
heee.....

lagi DUA hari nak Final exam neh....
baru sampai Shah Alam.. Ohh.. UiTM di Hati ku.. ahakss !

cehh, konon je nak balik awal shah alam, tapi dah balik uma, macam2 aktiviti plak.
almaklum laa cuti sekolah...sedara mara ramai lak balik kampung...ter-JOIN la aku pon balik kampung...
STUDY tetap study, cume tu laa, banyak keluar. heee

***



asal masuk tahun baru jee, mesti orang tnya, AZAM thun baru ape ??

aku punye AZAM ??

nak AZAM AWAL tahun....
meh nak citer...

AZAM AWAL tahun aku...

Buat yang terBAIK untuk FINAL exam start 4 Jan neh... Ingatan tu kasi kosong dgn memory2 yang tak berapa nak perlu dulu..ketepikan and  masuk kat folder2 lain.. hee... folder2 PENTING haruslah disusun RAPI.. FOKUS !! tak lama pon, LAST exam 10 jan. haa.. SEMINGGU je pon,. =D

GOOD LUCK utk semua yang senasib ngan aku... WISH me GOOD LUCK too.. =)


google.

JANGAN STRESS-2 .. =)





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


2 comments:

CNK said...

nadia jom join ni

http://pelangichanteque.blogspot.com/2012/01/ga-013-mega-giveaway-to-u-by-cik-az.html

~naddy~ said...

tq. nty pas exam nad join. =D