MY PAGE


XOXO

Monday, June 13, 2011

Ronda ronda Kuala Lumpur

assalamualaikum semua.. selamat malam...


sejak cuti neh, dah lame aku tak g KL. walaupon uma tak la jauh mane pon dr KL kan..
cume memang malas nak kua.. 
alhamdulilah sgt, aku pass FINAL EXAM haritu.... so, aku sambong cuti laa kan b4 dapat tawaran degree..


aku ng dak uma dulu decide nak g KOLEJ, wt clearance, kan dah tamat. hehe
nasib baek la membe aku still ade kat uma sewa. so, dapat la dudok sne...


aku gerak g KL hari kamis, mama ng abah anta.. mls nak naik tren. HAHA
merasakan sangat sunyi je rumah sewe tuh. mana taknye, membe aku dak sabah, dorg balek sabah sbb cuti b4 praktikal...
tak same n tak semeriah masa dok ramai2 dlu..
malam jumaat tuh yang ade pon, aku, Fina, n Syidah...
mcm2 cerita kitorang bualkan... almaklumlaaa. hamper 2bln tak jmpe kan...


malam tuh, sempat lagi pegi lepak DOWNTOWN ceras. hehe Syidah belanje satay ! Terbaekkk laa. mekaseh Makcekk. =p
aku beli kasot.. Ops ! tu laa. kan dah shopping g sne. ngee ~~
balek dr downtown, sempat lagi layan antu kak limah ! TAK jemu2 kottt tgk cter tuh. walopon dah tgk byk kali.. =)


esoknye hari JUMAAT, 10 Jun, kul 9 dah siap2 nak g kolej. Just aku, Fina, n Syidah..


KOLEJ = KPTM KL


kolej sunyi .. sbb dak2 KPTM cuti, yg ade pon dak2 diploma Uitm...
tu pon tak ramai... yang aku taw pon.  batch kami yang meramaikan kolej, dh sem 6 dah abes kan, soo... bekuranglaa bilangan kat kolej..
dekan tak de, g umrah, so, mntak cop kat Miss Wan Rosnah, MENTOR aku..
ade gak jumpe ng Lect2 len..
dorang say CONGRATE kt kami sbb dah grad on tym.. alhamdulilahh...


peristiwa yg sedih - KAMI terpaksa bagi balek ID pelajar, kalau tak dye nak kompoun ..syg kot nak bagi balek, t tak blh tgk WAYANG MURAH... huhukkk
dye amek, then potong cket, Then kc balekkk...


Masjid Jamek


next, kitorang g jalan kat msjid jamek.... membe aku nak beli belahh.. waktu lunch n org bz nak g masjid smyg jumaat. ramai nyee orang. cm shopping hari raya dah tgk...
aku tak beli ape pon kat situ....
just cuci mata jee. heheh



SOGO


destinasi seterusnye ofcoz sogo.. tujuan utama ???? Sbb NAK AIRCOND ! Haha. pns kt jln kt area msjed jamek td. SALE ouhh kat sogo !! nty b4 raya laa shopping sne... 



Bangunan MARA


pegi MARA sebab nak tnye pasal pinjaman pelajaran haritu. tnye procedure nak baya balek.. then kitorang tanye sal blh tak smbong pinjaman MARA kalau dah degree nty.. die kate, mara dah tak bg pinjaman utk kami yg nak smbong degree. huhuk !! cmne tuh?? ermm.. terpakse laa PTPTipu.... =(


PERTAMA COMPLEX


Buat ape kat situ ??? syidah ng maria nak beli NOVEL.. gler novel laa MEREKA... hehhe..
aku tak minat sgt novel, sbb tak bce sume pon, aku byk selang2 page lau bace. HAHA tak pon, bace kat bab last skli.. terukkan ??? =)


SG WANG


menghabiskan WANG ringgit je kn.. haha ! kat citu ade celcom center.. tujuan utama ?? nak beli sim baru utk bband... ngee ~~ pakai yg 48 hengget jee... alhamdulilahh, dapat un9 dah skg.. celcom bb lg lju dr mxs bb kat kawasan uma aku neh..


PAVILION











TIMES SQUARE

masok je.. tak jalan2 pon dlm tuh... just short cut utk tggu cab. HAHA...



*******************************************************************************

ape2 pon, Best kluar ng Korang !! walaupon KEPENATAN.. KAKI sakit berjalan.. hehe
MISS YOU ALL sygs !!!Jumpe lagi nanty k Syidah, fina, yati, n Maria !!
oweys TC & MISS me. ahakz !

E N D .

3 comments:

syida syidah said...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuu !

Mr Danel said...

woah..jauhye jalan2..rasa cam nk ikut!

awesome..hai akak cumel! ngorat boleh!

hehe!!

sye hero buta tau! ngeekk

NADIA !$*cm..heheh

~naddy~ said...

syidah >> rinduuuuu gakk. :)


Danel >> Hye abg encem. HAHA kejam kan anda !!! :p