MY PAGE


XOXO

Tuesday, June 14, 2011

Say No To FB !?

assalamualaikum ! Hyep ols !


actually di sini nad nak kongsi kan ng korang2 sume, pasal ' SAY NO TO FB (facebook) '


wHy ?? 



just aku nak say GOOD LUCK kat member aku sorang neh...Mr Danel...
dye buat cabaran, tak nak online FB ! kite tgk la bpe lame dye bertahan ! haha

" just nad nak pesan, kalau dah ade bband depan mate, tak payah laa nak seksa jiwe raga sgt! HAHA *jatuhkan semangat cabaran * nanty danel saket cmne ? haha ! bajet nak baya bband nak tgk maharaja lawak la kan.. =p alasan je sume tuh ! hehe jgn mara yeee...."

actually aku dah berjaya pon ' SAY NO TO FB '
Hampir 2 bulan aku tak un9... sbb tak de tenet.. terminate bband MAXIS *line lembab .. bukan sebab jage laki kat uma k !! sape punye kje la cakap cmtuh kan. aku SINGLE oke ! aku jage FAMILY aku je ! hehe...

sekarang aku dah pakai bband CELCOM.. say HELLO to celcom plak ! alhamdulliah LINE nye memuaskan wlopon semalam wt hal, xblh connect. tpakse tdo awl. ngee ~~


ngt nak pakai streamyx haritu, tunggu sebulan gakk la.. dye kol tetibe, 


" Cik maafkan kami, Line Streamyx dah penoh kat kawasan situ . kalau nak jugak, wait la dlm 5 bulan ag !"


arrgHhh ! giler bengang ! giler ape dye ! tadek tenet rasa mcm dok kat GUA taw ! haihh !


naseb baek CELCOM dtg menyelamat.. huhu


yeyeahh ! sekarang dah blh active Berbeloging !!! >.<

E N D .

4 comments:

dila bahar said...

hahaaa... owg streamyx ckp camtu... tp kan nad.. itu ok lagi... dr kwn akak nak suh pasang line owg TM kata... "cik, maaf yer... kat area umah cik tu tak de tiang telefon la" huhu... klu tak de pacak ar. yg pelik nye public phone ade.. cam ne tu?

~naddy~ said...

@dila bahar haha !! lawak la TM neh. haihh ! yg nad neh, ne tggu dye psang pencawang baru gaknyee,,,

Mr Danel said...

haha..awesome!
yer lah tak merosakan jiwa dan raga sye!

spe rindu sye!
eehehe..

~naddy~ said...

@Mr Danel anda KALAH !