MY PAGE


XOXO

Friday, February 24, 2012

Aktiviti Cuti Sem

Assalamualaikum!

selamat malam...

cuti tinggal lagi SATU minggu... adehhh.. dah nak abes dah cuti.. sedar2 la wahai nadia !
beg2 yang balik mase cuti aritu pon lepak bawah katil je lagii, tak berusik.
nanty terus bawak ke uitm semulaa. HAHA..
ehh-2, bawak ke rumah sewe la. sem depan dah tak dapat hostel. sedeyhnyee..
RUMAH sewe pon tak dapat lagi..
nak merempat mane neh... huuuu

ape je aktiviti aku sebulan dudok uma ? cehh, bajet nak keje la konon... hihik ..
tak keje pon la....
dok uma, tolong mama lipat kain je. LOL =D

nak taw pe aktiviti aku ??


google.

**************


organisasi kelas


misi n visi sekolah

Jadual kelas
apakah semua ini ????
Haa.. ni lah tugasan yang diberi...
untuk kelas adek aku.
amboii. mentang2 la aku dok uma tak de keje nak wat, dye bawak balik sume2 neh.. huhu

*
pelik ke JADUAL KELAS tu ? hehek..
suke2 aty aku je kan, nak wat selit2 bagai.
pandai2 la student2 kelas tu selit and tuka jadual hari2. =D

penat gak la memotong2 ketas tuh, susun2 bagai.
kalerful !

biler penat, ade terpikir gak nak edit gune photoshop. perggh !
ade hati tuh... padahal, sume tu manual oke !! =)

*

awal2 cuti haritu, jadi cikgu MATH jup. MATHS form 5..
tapi dapat ajar jiran aku tu satu topic je.. kesian dye..
mane taknye, esok tu aku tak berapa sihat, dye plak dok teknik.
tak dapat nak menabur bakti sebagai seorang cikgu KECIK. =p

ins'alh, cuti-2 next sem, before SPM, jadi cikgu lagi. =)

*
adeq aku nak PMR...
nak jadi cikgu MATHS utk adeq plak, dye belagak ouhh ..
sampai aty dye taw, mentang2 laaa dah dapat cikgu tusyen maths yang power..
tengok la result exam neh nanty. HUH !

**

pape pon, nikmati cuti2 yang ade neh..
rumah sewa ?? bilek sewa ??
ade tak sape2 nak offer utk menyewa ??
try cari, ade condo. pergh, RM1700 sewa. cmno ? STUDENT dok kondo tuh =D

kasihanilah kami, dah la tak dapat hostel..huhu
sedeyh betol....
takkan nak duk kemah kat padang uitm kot.. hee

okbaii, sok menaip plak... nak wat apam dot dott lagi, rindu !



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

No comments: