MY PAGE


XOXO

Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BEN ASHAARI

dah lame rasenye tak join segmen abang BEN. hee..

akibat kekeringan idea nak menaip, so, join je la.. BEST gak segmen neh. huhu

nak join jugak ? Klik BANNER kat atas tu...

**

Aku nak blog neh dikritik sebab aku nak taw kelemahan blog aku.
aku taw blog aku tak berapa nak sempurna. huhu..
sila la KRITIK ye.. =D TQ~

***

jom join, before 10pm neh ! =)




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

19 comments:

grawwrbabe. said...

Assalamualaikum :)
Saya dari segmen Ben Ashaari.
Apa yang boleh saya kritik tentang blog awak ialah widget2 bahagian bawah awak better letak kat bahagian tepi bagi nampak lagi kemas. Selainnye sudah memuaskan hati :)

syasyajohan said...

salam.tumpang kritik ye kak.

sya rasa playlist jangan guna gratisan musik sebab takde button pause.ada yang tak suka baca dengar lagu.bolehguna youtube player/musicdumper.etc
thank you (:

syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

~naddy~ said...

@grawwrbabe.

wslm. tengs utk kritikan. hee

actually widget bawak tak penting, dats y nad letak bawah. lau tepi nty pajng ke bwh lak belog neh. hehe

~naddy~ said...

@syasyajohan

wslm syasya ...
tu la, better ade yg leh pause kan. nad pon dga kekdg memekak gak hehehe...
tq ye. =D

Kyra Hizrina said...

hai, kyra dtg melawat smbil 'kritik'..sorry tau kalau cmnt kyra tk mnyenangkan awak...

awak, tu lagu apa psg kat blog awak ni? best laaa..nanti gtau ye? :) tapi kyra rasa..lagu dh oky tpi kena cari yg blh pause sbb kdg2 akn mgganggu..

widget awak byk sgt..serabut sikit belah bawah tu...try kemaskan balik ye? :)

and follower box tu cuba naikkan keats atau sidebar..

hihi maaf tau byk kritik..harap dpt bantu blog awak btmbh kualiti :)

slmbt brblogging :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

ok ja..cuma kemaskan lagi skit k..

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..lagu autoplay,tukar yang lain :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

~naddy~ said...

@Kyra Hizrina

hai ! hehe. xpe la. sy tak kisah awak nak kritik blog sy, dgn kritikan kan kite blh improvekan ape yang dpandang oleh org lain.
betol x ??

ins'alh sy akan improvekan ape yang kurang. =D

sy taw, blog sy serabut ng widget. keh2.

TQ ye. =D

~naddy~ said...

@Oh Hani Rrisffa

orait awk.. hehe...

TQ taw. :)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design dah menarik dah ni. Cuma lepas ni kalau nak letak widget bergambar, kena make sure yang saiz pixel gambar tu kecil, supaya bila loading blog, gambar tu boleh load laju. Yang lain, dah mantap. Keep up the good work! ;)

~naddy~ said...

@Pamie

akan ditukar. hehe

~naddy~ said...

@Diera Tekikushika

haii.. salam perkenalan jugak ! =D

~naddy~ said...

@FL blogh0use

terima kasih kerana sudi dtg terjah sini. hehe. =D

~naddy~ said...

@cik Lily

Hye !! slm pkenalan jugak. =D

~naddy~ said...

@Fadzmie Mohamad

tengs ! =)

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html