MY PAGE


XOXO

Monday, February 20, 2012

permainan cinta LELAKI

Assalamualaikum ! camne harini ? SIHAT ? bagus2. lau tak sihat, mam ubat yew !

sebelum aku tido smlm, ade bace entry pasal kecurangan lelaki.. then aku dapat idea nak menaip entry neh..
sumenye dari kotak pikiran aku sendiri..

ade DUA jenis lelaki..

SEPERTI

BOLA SEPAK vs RAGBI


~~BOLA SEPAK~~


(oh messi ku, -TETIBE-) =D

suke main bola sepak..?masing2 berebut nak kan SATU bola, tapi bile dah dapat, sepak laju-2...dushh2x !!

mungkin aku boleh katekan kat sini, lelaki suke mengejar ape yang dye nak..
tapi biler dah dapat, suka aty dye nak tinggalkan pompuan tu,,
kekadang TANPA alasan yang kukuh pon..
tah pape alasan yang dye bagi...
dah bertahun2 bercinta pon, boleh bagi alasan....

# kite xdek jodoh ( mmg la, sbb tak kawen ag, mcm dye lak tentukan jodoh )
# awak terlalu baik utk saya ( takkan nak cari org jahat plak)
# kite tumpukan pade blaja dulu ye ( tak de hal la kalau blja & bcinta, cuma kena pandai managekan masa....alasan ni selalu je guna, padahal biler dah clash, tup-2 bcinta ng orang lain.huu )

lelaki jenis permainan neh, sgt NEGATIVE.
jangan salah paham pada yang minat main bola sepak yew. =D


~~ RAGBI ~~


( betapa hebatnya nak selamatkan bola )

yang aku taw, pemainan ragbi, same je cam bola sepak, kena rebut bola..
tapi RAGBI tak sepak2... dorang rebut SATU bola, then selamatkan bola tu daripada dapat kat pihak lawan..n bawak bola tu sampai ke garisan GOAL.

Lelaki jenis permainan neh, OHSEM kan ? keh2... ye laa. dorang sanggup berebut seorang perempuan tu, dan jaga lelok, tanpa bagi peluang orang lain utk dapatkan... perggh !
SETIA tu...

****

aku nak lelaki yang jenis permainan RAGBI =D




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


4 comments:

feeza said...

pendapat yang sgt BERNAS..huhu..

de'X said...

ehh..mne ade..cube tengok messi main..
lau bole die nak bwak bola tu smpai goal..
haha.. =P

~naddy~ said...

@de'X

tp tetap xleh. nty offside ! =p

~naddy~ said...

@feeza

hehe. =D