MY PAGE


XOXO

Wednesday, February 22, 2012

Exam Result | degree UiTM

Assalamualaikum !

22.02.2012 --> masing2 dok cite pasal result...

yup ! RESULT EXAM for DEGREE dah keluar. tepat 12 malam tadi, aku try bukak emel, oke, blom ade.
refresh bagai nak rak, sampai frust... tak de jugak, then sign out, sign in balik. Haa ! ADA !

tetibe jantung aku dup dap dup dap nak bukak ! Ya ALLAH, takutnyee. =(


(cik google)

nak tak nak, benda dah memang ada , so, kuatkan diri untuk bukak jugak emel dr UiTM di HATI ku.

first yang keluar dr mulut aku,

ALHAMDULILLAH... =D

***

SEMUA PASS ( ini yang PENTING )

***


Ye, aku berSYUKUR semua subject PASS.

Ye, aku berSYUKUR dapat 3pointer and above even STUDY LAST minutes.

Ye, aku berSYUKUR ada membe2 yang TAK kedekut ilmu.

BUT ???
 ( pinjam ayat dety )

" different level of satisfaction make us feel worse." 


Arghh ! aku JELES sebab membe-2 aku dapat pointer yang LEBIH TINGGI dan membe-2 se - STUDY aku dapat DEKAN !

Ini la yang orang kata, JELES YANG POSITIF !

Diorang neh memBAKAR semangat aku untuk buat yang TERBAIK sem depan..
ade lagi 4 sem !
i Hope i can be like THEM .....

Alhamdulilah aku ada MAMA yang memahami RESULT aku, dan tak banding2kan yang lain, cuma mama cakap, BUAT YANG TERBAIK..
teringin mama nak tengok kakak pakai " PINK " (dekan) masa convo. huuuu...
kalau tak dapat pakai " PINK" tu pon xpe la.. salah SATU sem atau SEM yang akan datang neh, DAPATkan DEKAN. Amin !

Result aku spoiled disebabkan, satu SUBJECT 4 cr hour yang dapat C ...
Salah aku jugak, carry mark aritu kurang, and ni lah subject yang paling aku tension last sem...
Study last menet ! esok nak exam, MALAM tu baru la discuss ng membe semua topic.
Kejutan SUBJECT jugak kot, First tym amek. semuanya TEORI. satu je kira-2, naseb baik yang tu dapat A. huhu..

Apa-2 pon, SEM depan nak amek subject SEM4 .....
sebab dah ade study group yang ohsem....

AZAM sem depan ???

# Catatkan setiap hari ape yang belajar kat kelas.

# Balik kelas, kalau tak paham, terus discuss ng membe.

# Kurangkan TIDUR !

# kurangkan ONLINE ( terminate broadband  lau penting, g cari tempat ade WIFI ) err ?

# Mengumpulkan CARRY MARK yang lebih tinggi.

# Search for more info untuk lebih paham.


# taknak tinggal SOLAT. mengaji dan berdoa.

DONE !

ape2pon, TAHNIAH buat mereka yang dapat DEKAN, and LULUS semua subject.
yang kurang bernasib baik, Teruskan USAHA anda......
Jangan cepat give up oke !!! ( pesan utk diri sendiri jugak )




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

9 comments:

Dalila Dayana said...

Congrats adik...
alhamdullilah semua nya lulus... =)

Hashira Yusoff said...

Congrats nadia.. Inilah hasilnya klau kita brusaha bsgguh even last mnute skali pn.. Ingat, kita blaja bkn sbb nk result bgus..tapi utk Allah. InsyaAllah Dia akn tolong.. :')

-->Hashira Yusoff

~naddy~ said...

@Dalila Dayana

tengs akk :)

~naddy~ said...

@Hashira Yusoff

tengss :) yup. usehe tu penting :)

Eina Azlina said...

tahniah jgk...=) never give up ok...

~naddy~ said...

@Eina Azlina

oraitt. tq :)

Adib said...

Assalamualaikum..tahniah result exam..nak tanya sikit boleh tak? awak amik islamic banking uitm kan? saya bakal masuk bulan 3 ni..jadi saya nak tahu subject apa yang akan kita belajar..harap dapat bantu

Adib said...

untuk bagi jawapan boleh email ke saya dekat adib920707@gmail.com

~naddy~ said...

@Adib

terima kasih, oke. nty sy emel. =D