MY PAGE


XOXO

Wednesday, February 22, 2012

panggilan untuk tersayang

Assalamualaikum...selamat malam..
sementara menunggu 22 / 2 / 2012..
dengan kegigihan meng-online, mencari uma sewa (konon) ...

tetibe aku dapat assignment drpd seseorang.. perghh. belom masuk sem baru dah ade saimen bagai ?? =p

saimen neh pelik siket..

PANGGILAN UNTUK TERSAYANG


berat sangat laa saimen neh... so, terpaksa la dating dengan encik GOOGLE jup (sila jangan jeles)

research dr sini, KLIK SINI , TENGOK SINI ...
HAHA... agak kurang siuman siket, saimen camneh pon nak research google bagai.. adehhh

yela2, aku wat saimen neh sendiri.. malas nak research bagaii...

antara panggilan untuk tersayang

# NAMA SEBENAR 

==== sangat SWEET biler panggil NAMA SEBENAR. macam cerita Vanilla Coklat..
ZARA AISYAH n AAMIR ASYRAF... biler panggil 'NAMA', rasa dekat sangat dgn orang tersayang.huhu
SWEET2 gitu....nama saya ? hehehe =D

# SAYANG @ DEAR

==== Biler dgr  panggilan SAYANG @ DEAR, Rasa macam terkedu kejap ! HAHA ( angau )
Comey sangat ! rasa nak terbang di awan plak. heee (over eksaitedd)

# SAYA AWAK

==== Lebih HORMAT biler panggil saya awak. Terasa diri ini SANGAT BAIK. kahkahh ! 
selalu menggunakan perkataan neh.. AKU KAU tak sesuai kot. NAMPAK KASAR sgt..

# DARLING

==== Auuww !!! darlingggg, Linggg.... agak gedik2 gituuu ! suke tak suke tak ?? haha ! agak moden biler panggil darling2 neh... membe aku suke panggil darling2 taw. EKA, u sweett ! hehekk

# BABY @ Bee

==== kekadang teringin nak panggil , " B " . manje kan ? macam kanak2 ribena. =D
cume, mungkin agak pemalu and keseganan yang tebal, susah nak kuakan perkataan " B " .. Huruf je punnn.. =p


# ABANG

==== aku tak penah pon menggunakan perkataan ABANG... sbb aku rasa " ABANG " tu seswai ng ABANG aku sorang je. hehe so, pelik biler panggil abang... tapi mungkin bende tu akan jadi kebiasaan kalau selalu praktikkan.. pergh , PRAKTIK tuu. =p

# PAPA MAMA
# DADDY MUMMY

==== ni selalunye aku nampak budak-2 bawah umo selalu gune.. hee jangan marah ea, it's reality...
lain la kalau dah kawen kan, tak la pelik sangat..

dah2, malas nak explain lagi.....
selain tuu...

# anje, hunny, sweetheart...etc ....

so, conclusion untuk sesiapa yang berkenaan-------->>>>>>>>> ( ade 3 pilihan )

***** NAMA SEBENAR, SAYANG@ DEAR,  B ************

oke, DONE my saimen... =D




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


4 comments:

de'X said...

ape sayang post ni..hihi =D

~naddy~ said...

@de'X

release tension tggu result la darling. hahaa

Kyra Hizrina said...

hahaha. same goes to me :)

suka sayang @ dear, B...papa mama daddy mummy ni rasa mcm kelakar kalau dgn..mcm 'ewwww' kuikui :P

~naddy~ said...

@Kyra Hizrina

hehe. sweet kan :p