MY PAGE


XOXO

Sunday, October 9, 2011

course shock

hyep ! assalamualaikum.... entry last untuk 9.10.11.. cehh LAST KE??? =p

korang selalu dengar CULTURE SHOCK kan ?  kejutan budaya.... aku kat SHAH ALAM neh bukan CULTURE shock pon, cume COURSE SHOCK.... huwaaaa... rasa macam kejutan je amek KOS neh.....
ISLAMIC BANKING..... dah macam amek SUBJECT LAW plak.....

mane tak nyee, dulu akaun, banyak NOMBOR ng KIRA2....
sekarang semuanye TEORI.....
Masih dalam dilemma biler nak start STUDY neh. minggu depan dah ade TEST...

tapi membe aku yang amek akaun pon cakap, TENSYEN !....semua SAMA jee.. sbb bukan DIPLOMA, tapi DEGREE.. so, kena terima hakikat...


senyum selalu =))



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

10 comments:

Azwa Azee said...

it's become tough when it turn to degree nad

~naddy~ said...

@Azwa Azee

tu la pasal. hurmmm study hard la pasnih..

nadiaazira said...

nadia pulak kat shah alam ni kos yg sama tapi berbeza sikit...kena banyak berangan...hehehe...

dari interior architecture tiba-tiba duk kaji machine pulak...macam budak engineering...

at the end, akan jadi space machine...tu yang kena banyak berangan tu...

~naddy~ said...

@nadiaazira
tu pasal kena biasekan dgn yg baru neh.. kalau tak, xtaw nak stdy cmne... :(

Syuhada Nur Ekhwan said...

knp ndia amik degree?? ape2 pn selamat k :)

bobiedanbad said...

cabaran belajar pelbagai dugaan, tapi akhirnya akan manis bila mendapat segulung ijazah

~naddy~ said...

@Syuhada Nur Ekhwan

sbb nak study.. heheheh mekaseh. =)

~naddy~ said...

@bobiedanbad

ins'alh. amin.... thanks...

sea_lavender said...

cabaran da berada dlm fakulti busness~~sye bw law pn serabut~~ huhu...Alhamdulillah dah lps... tgu dgree la plak~~coz nk wat HR.. erm ambk dgree ape ye skg?/

~naddy~ said...

@sea_lavender

skg amek islamic banking, byk belajar syariah,. dah macam law plakk. heheh
la, amek HR plak ? btw gud luck. =)