MY PAGE


XOXO

Sunday, October 30, 2011

konvokesyen UiTM ke-75 | Diploma in Accountancy

hyep olss.. assalamualaikum...
dah dua hari rasenye meninggalkan belog kesayangan neh.... R I N D U rasanye.... =)
nak cerita... semalam g KONVO UiTM...kt UiTM Shah alam jeee... cam jauh sgt.. hehe

pada sesape yg tak paham nape aku KONVO 2 kali ???
aku dulu DIPLOMA under UiTM, tapi belajar kat KPTM KL.. so, ade 2 sijil la... then di INVITE utk g 2 konvo... so, tak nak la lepaskan peluang yang ade..... =)
haritu KONVO KPTM kt PICC... syiokk jugakk.

aku lepak damansara ng family, uma auntie aku...
pagi2 lagi dah bangun, padahal kena ade kt sne kul 12.30 ..
auntie ade make up , so aku ne bangun awal, sbb nak make up.....


no komen... =p

make up by Tayang Gorgeous

*


before masuk dewan..... bgambar dulu ng LISA..Nerd plak.. hehe
teringat wat role play mase dip dulu, LISA jd dak nerd..

*
masa kat dalam dewan, sangat BANYAK video yang tacing2....
memang nangis la tengok video tu. tapi aku wat xtaw je, wat keras hati. lau tak, abes COMOT make up. kejam tak? haha

*

turn aku 1049....perghh.. lame nak menunggu nyee........mengantuk n LAPAR... sian mama ng abah ne tunggu lame..... =(

*


haaaa....sudah tibe turn aku... =)

walaupon neh konvo utk 2nd tym, aku gelabah gile nak naik pentas. RISAU kasut tercabut....grr
biler vice canselor sebut name aku, SENYUM leborrr sudaa... hehe xtaw la gambar elok ke tak, dorang kate lau senyum lebih gambar tak cantik.. huhu...sok baru amek gambar .....


best dye cakap, tak payah tengok skrip....


keluar je dr DATC tu, siyess RAMAI giler, n aku bangge je kua dr dewan tu, sbb ramai yg menunggu.. cehh macam spesel sangat.. hehe

1st jumpe, SYIDAH n YUNEE.
awal2 lagi mama dah bagi bungee.. mekaseh mama... mama wat sendiri neh taw.. ferrero rocher gituuu....
*coklat yg kat PICC haritu pon tak abes makan ag. hehekk




syidah bagi BUNGA ROS...
mekasehh... =)
*


mama ng abah je ade masa tuh....sbb abang adek n auntie x datang ag, tak dapat bgambar same2....
untuk gambar same2 ng FAMILY ??? nantykan NEXT entry !





dapat jugak baling topi2 comel. heheh
dah agak tak dapat nak jumpe ng sume2 membe. masing2 dah bpecah, g kat family masing2...
nasib laaa dah amek gambar mase raptai hari tu...Klik Sini ...


spesel, from my mom n dad...


abang ng adek..


from Cik Syidah =)

tengs uolssssss !!! <33

suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


4 comments:

IFA Athirah said...

hepi graduation day!!!! :)

Aishah Amira said...

tahniah tahniah ! hehehe . lawo make up tu .

~naddy~ said...

@IFA Athirah

thanks ! :)

~naddy~ said...

@Aishah Amira

hehe. mekasehh.... tp dah smpai sane, cair make up. hehehe