MY PAGE


XOXO

Tuesday, October 18, 2011

TLC PROMISE ME | Sumbangan ikhlas

Hyep n assalamualaikum Uolsss !
petang2 yang mulia neh, jom kita buat amal.....
dah sah2 setiap blogger ade nuffnang kan.... Income plak boleh tahan banyak..kalau tak banyak pon,ape salahnye bagi sumbangan, asalkan IKHLAS. =))



Rumah Aman merupakan salah satu rumah kebajikan dan anak yatim terletak di Shah Alam. Rumah Aman telah mula beroperasi semenjak tahun 2005. Rumah Aman menjaga lebih daripada 30 orang kanak-kanak pelbagai peringkat umur yang diantaranya telahpun kehilangan ibu bapa dan daripada keluarga yang susah. Misi utama Rumah Aman hanyalah untuk memberi perlindungan dan pendidikan yang terbaik untuk kanak-kanak tersebut, sepertimana setiap ibu bapa memberi yang terbaik buat anak-anak.

*
*

berminat nak memberi sumbangan ?

mula2 korang g kat akaun NUFFNANG korang...

nanty nampak banner comel neh -->>


klik banner neh...and then nampak box neh...


pilih amount yg korang nak derma kan...
kalau dh pilih, korang submit.. otomatik, balance nuffnang korang akan bkurang... paham ?
jangan nangis plak kalau dah berkurang... huhu

*
*


then kalau korang rase sangat bermurah hati, nak derma banyak O lebih2 ... korang boleh derma kat sini...


<< Maybank2u >>
di account number 562106720433 atas nama "Nuffnang TLC Promise Me S2"

For MORE info, just CLICK HERE


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^