MY PAGE


XOXO

Saturday, October 1, 2011

jangan cemarkan nama UiTM

hyep olss ! assalamualaikum... seperti mane di entry sebelum neh, aku terlibat dgn program fakulti..
so, macam2 info dapat.. drpd mpp --- kaunseling ----sahsiah diri ---- non resident ---- pasal asrama --- & macam2 ag laaa.....

baru aku taw yg sebenarnye, UiTM neh ade penjaga utk NON RESIDENT... means, org yg tak dapat kolej, then sewa kat luar...
baguss laa.. bila sewa kat luar, still ade pengawasan.... ade nombor utk contact kalau blaku kecemasan.. tak de laa terkontang kanting...

paling banyak student uitm kat SEKSYEN 7... hampir 90%... perghh ! dah jadi kawasan student plak situ. hehe...
tadi ade sorang yg bagi taw pasal info neh....
dorang kate mase UiTM cuti 4 bulan, sunyi jee seksyen 7. merungut2 dorang tnye, biler student uitm nak balik...Haaaa tengok ! student UiTM jugak menjana ekonomi kat situ. HAHA

then ade gak yg buat aduan, student UiTM maen mercun laa.... then dye tnye, biler dorg men mercun ? tym pose... errr.. bukan tym tu student UiTM cuti ke ??? .... &^%$^$%..

asek asek dorang dok sebut student UiTM jeee.... UiTM jadi sasaran.. hoho...
padahal student UiTM mase tuh tga CUTI....
jangan menuding jari pade yg SATU.. kat situ pon ade student Unisel, MSU.....

ape2 pon, aku lebih suke dudok kat dlm, kolej.... senang transport nak g kelas... kalau ade transport sendiri, xpe gak dok luarr.... =)

psst2x ! aku rasa macam tak best je kat shah alam. kat KL besttt....asal bosan je, boleh kua, byk tempat. transport pon senang....


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^




2 comments:

CikHaniBhulat said...

hani lebih suka jadi outsider..kalo dok ostel byk rules n xtvt klej yg terpaksa ikot. =.=

~naddy~ said...

@CikHaniBhulat

mmg banyak.. tapi oke la. hehe