MY PAGE


XOXO

Thursday, October 6, 2011

wake UP gurl

hyep ! assalamualaikum semua !
macam hari2 biasee, tak sah kalau kelas tak cancel ..... huhu

kalau tak, petang neh ade kls, kul2, tapi pagi tadi dapat mesej, KELAS CANCEL... FINE ! mmg Seronokk... =)) *student mane tak suke kelas CANCEL kan ? uhuhu.. cume TAK SUKA kelas ganti -_-

pagi tadi ade kelas.. siyess, THEORY.. ngantokk kot.....
kena ajar pale otak neh menghafal plus pluss MEMBACA banyak2.....
mane tak nye, before neh OTAK aku penuh ng KIRA2...... sekarang teori...
TAK BOLEH give Up..WAKE UP GURL....!


tadi kelas MGT pon, prof tu cam bese la. masok lambat, soh DISCUSS pasal CHARITY program....Syiokkk.. nanty ade aktiviti lua uolsss !

pas kelas tuh, kitorang g MAKAN... GENG Upin IPIN.... =p
tetibe benti kat tempat yang aku kenal, BISTRO QASEH.....
waahhh. KEDAI angah ! yg HAZIQ actually nak bawak g makan kt restoran GENG upin ipin tu kott, tapi dah alang2 BISTRO QASEH tuh ade angah, pe lagi.... MAKAN kat situ je laa....
makanan n servis kat situ leh TAHAN laa. SEDAP...

aku, syidah, kak zaty, nanie, haziq, hafiz, akmal, kani, ng nasir....*nasir neh bukan bapak aku ye, neh nasir lain.. kehkehh .. 9 ORANG...

mase nak bayar tuh, g kat kaunter, meja yg gabung tu ye ! err.. yang neh ea? tak payah BAYAR. angah BELANJA SEMUA.. perggh !! thanks laa ANGAH.... JIMAT duit belanje. heheh
masing2 beratur said " TERIMA KASIH" 

MOGA MURAH REZEKI ANGAH....

petang neh nak g men squash, tapi macam malas plak nak turun, hari nak ujan, sedap tido woooo... =p





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


2 comments:

nazirah said...

hey wake up wake up gerl hee..
bese la tu kdg2 kte akn rse
mcm mlas gak dalam 1 hari tu hee ;)

~naddy~ said...

@nazirah

betol tuhh.... :)
wake up dah neh.. hehehhe