MY PAGE


XOXO

Friday, October 7, 2011

Tips Tambahkan FOLLOWER

hyep olss..

SILA LA FOLLOW BLOG saya......... perlu ke?? HAHA *tak de motif...

dari haritu FOLLOWER aku mantain kat situ... dalam satu hari jangan HARAP la 20 follower bertambah.. kehkehh.. kekadang SATU pon payah... huuuu....

MUNGKIN follower setiap belog tuh bagi seseorang, is KEPUASAN.... but, lepas dorang FOLLOW, ade ke yg jengah BELOG korang balik ?? err...kalau ade TOPIC HOT, mungkin laaa.....

kekadang korang rasa dah mengarang AYAT terBAIK dalam abad neh, ade 2 3 orang je KOMEN.. kekadang TAK DE langsung.... so, mane FOLLOWER korang yg BERATUSRIBUPULUH orang tu?
TAK SEDIH ke setelah korang bertungkus lumus wt ayat POWER bagai, tak de orang pon nak visit apatah lagi nak komen.....mungkin TAK JUMPA "COMMENT" kott.. hehheee

aku berBELOG sebab aku nakkan KEPUASAN menaip... BIAR la entry PENDEK pon, asalkan tak BOSAN orang nak bace ryte ??

err.. sorry too say, aku KURANG MINAT nak bace belog yang ayat2 nye ala2 budak2 PELAT....pergghhh. lau ade yg tuh, aku terus PANGKAH cepad2....
kalau terLAMPAU jiwang plus pluss belog kutuk2 orang pon aku TAK SUKA SINGGAH....
so, ELAKKAN drpd wt entry2 camtuh ye sayang2 kuu....kalau nak buat, better buat PERSONAL BLOG, then PRIVATE kan... =p

aku just nak SHARE ng korang tu je la..... Belog aku pon BUKAN visitor sampai 3k 5k pon....issk iskk.. =')

YANG PENTING AKU HAPPY MENAIP


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


5 comments:

WELCOME TO FARA'S BLOG =) said...

wasalam...suka sgt blog akk.cantik...serius cntik..

~naddy~ said...

@WELCOME TO FARA'S BLOG =)

tengs dear.. simple jewp. :)

Syuhada Nur Ekhwan said...

yeahh ! kata2 anda tu sgt btol.... hrap follower je ramai tp sorang dua je yg komen kan.... agaknya la dorang nie hnya komen kt blog yg owner cntik2 n hot2 je kot... huhuu :)

~naddy~ said...

@Syuhada Nur Ekhwan

yup. kekdg entry tah pape pon byk gler komen.. kite tak hot. :)

lisa seoby said...

chumel lah blog akak! Btw, nice entry. ^___^