MY PAGE


XOXO

Tuesday, October 25, 2011

dia ajak saya kawin | SWEET ke ?

hyep olsss ! assalamualaikum.....

kalau boleh nak menaip 24hrs ! huu....
Heavennye rasa biler cuti....padahal saimen belambak2... takot tak dgr ??? =p



psst2 ! ade orang ajak aku kawen ! Wahhhhh.. sukenyeee.....
SUKA ke ???

grrrrr.. ANNOYING giler.....


aku ngaku dye KAWAN FB aku.. kawan, n TAK PERNAH tegur pon selama neh.. ye laa. FB, tempat org ADD jee.... -_-

semalam dye ade prob ng AWEK dye kott. awek dye CINA...
tetibe SHARE prob kat aku la plak... aku skg dah la tak rety bab cinton2 neh..

biler aku tnye, " nape kapel ng CINA ?"

dye kate, "pompuan MALAY tak boleh percaya"

( mase dye cte neh, dye dah clash pon ng amoy tu )

aku cakap, " Haaa.. dah tu, apsal AMOI tu mintak clash ?"

dye, " PAPA amoi tu tak suke "
"saya ngt sekarang nak cari awek bertudung"

perrggghh. SIYES tak paham..... tadi kate tak pcaye kat MALAY...
sbb dah banyak pengalaman..."AMBOiiii, nampak sangat suka tuka2.."
"biler ramai, baru blh taw perangai pompuan camne ?" dye cakap..

bengang lak aku ng mamat neh...
tetibe plak inbox aku ckp nak married kat FB.... HAHAHAHA...
AKU BUKAN PERMAINAN KAU laaa...
dah la tak kenal, tetibe nak men status MARRIED ng kaw...


BLOCK + ANNOYING ! hamekkkaw ! =)



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


6 comments:

bobiedanbad said...

hahaha sangat pelik

aBANgZAI said...

Hok aloh..... Ingatkan nak kawen btul2... tp mamat tu mmg siyes selmba badak je nak status camtu... konon nk tarik perhatian amoy la tu... bodooo.... tapi ok la kan dari nak relationship ngn sesama jenis... bagus2, block dia.. padan muka.. aku yang kiut ni pun tak relationship ngn sesapa lagi.. Huh!

Husna said...

terbaek lahh kak nad ;D

~naddy~ said...

@bobiedanbad

mmg pelik manusia neh. :)

~naddy~ said...

@aBANgZAI

HAHA. naseb dye tak mintak relationship ng along kan?? heheh

~naddy~ said...

@Husna

org cm tu tak leh simpan lame2. :p