MY PAGE


XOXO

Tuesday, October 18, 2011

Konvo KPTM KL | PICC

assalamualaikum... dah tiba masanye aku hapdet pasal konvo AHAD lepas,16/10/2011.....
masih segar lagi gamba2, tak berhabuk lagi. heheh kesinambungan dari ENTRY NI ..
macam2 DUGAAN sebelum masuk dewan taw x... gelabah abes sumee. haihh !!



baru smpai.. kul7.30 actually ne bekumpul, tapi aku kul 7 baru gerak dr damansara. so, terlewat SIKIT kott....
dgn jubah sume tak pakai lagi.... smpai dlm, suruh mak aku naek kat lain....
aku nak naik yg eskelator lain tuh, naseb baik teringat, TPI konvo tertinggal kat keta...
dah la dorg semua dah beratur kat ats.... perghh... gelabah giler. kol abah , abah pon ne turun g amek topi tuh..
aku naek dulu... dah la eskelatornye tinggi sangat..
then parent tak boleh naik atas tmpat student naek, dah aku plak ne turun balikk... wawa teman...
abang yg jage2 tuh tnye, ade ape2 lagi tinggal x? heeheh perli ke ape tuh ? -__-
oke TQ wawa....naseb baek sempat. kat ats tuh suruh membe2 pakaikan pe yg patut....

siyess berape baris je dak2 UiTM, sbb lain dr yg lain.. dak KPTM under kolej kai pepel.. kami franchise kai MERAH, hot uolsss,, =p
masa nak masuk dewan tuh, giler gelabah....oke FINE lagi sekali sbb kami dudol tempat LAST sekali... di anak tiri kan lagi?? ishhh NO laa... kitorang under UiTM, so spesel ckit. hehehe...

lame kott nak tunggu sorang2 sampai turn kami....
mama ng abah pon aku tak nampak kat ats....
mase sampai masa kitorang, perghh. RASA macam lagi spesel. sbb orang tepuk tangan biler dah last. hehekk !
anugerah khas pon kami2 je berdiri sbb yg dpt anugerah tuh, membe2 aku..2 org... BANGGA la weh even bukan aku yg dapat. huhuuu..

gambar2 dalam dewan sume ade kat membe aku.... nty baru dye upload, then aku curii. =p


bukan grad make up course yee. =p



hensem tak wan aku. heheh... tok ng wan datang jugak...
appreciate diorang !


keberkatan.. =) *psst2x, wan aku abang kawasan.. err..










dah2. cukop.. grr.... 

Congrate pade semua yg grad yee.... =))



cehh.. majok konon.. hehe...
i got "bunga, bear n coklat" yg di design khas oleh parents, tok n wan.. sweet kan.. =))


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

6 comments:

Mra Mastura said...

ckp berjuta2 kali
cantekkk!
sporting nye gmbr last! hehe
XD


congratz naddy <3

~naddy~ said...

@Mra Mastura

gambar candid tuh. hhehe
mekaseh mira... =))

shazwanazizan / wanblur said...

waaa. budak kecik dah grad, tahniah "KAKAK" hehe

~naddy~ said...

@shazwanazizan / wanblur

tadika graduation.. HAHA
tengs ^^

bobiedanbad said...

tahniah!

~naddy~ said...

@bobiedanbad

tq :))