MY PAGE


XOXO

Thursday, September 22, 2011

aku seorang rempit

hyeps ! assalamualaikum ... bosan sesorg kat uma aunti neh, tunggu dye balik dr function, then nak anta aku blik btg kali.... TV terpasang, tp TANGAN dok menaip entry. hehe..

al kisah nye. pagi td aku ng syidah meREMPIT kat uitm...

sebenarnye pagi tadi kls kul 8.30, smpai je campus, " lecturer MC, saket perot.." oke FINE. dah penat berjalan, naik turun bukit, semput + penat, kls cancel.. ceittt !

Lepak kat My Mydin cafe, makan nasik lemak, bekpes la katekan.. sbb ade kls kul 10.30...
yess ! harini boleh balik tgh hari... errr.. sbnrnye kelas sampai kul 4 oke. ! aku ng syidah lupe petang ade kls QMT... sabo je laa. dengan BUKU nye tinggal, aku plak dgn RAJIN nye bawak dua batang PEN je. haha...

masuk kelas yg 10.30 tu, MGT... kol 11.20 kot. dah abes kls, spatutnye abes 12.30.. mmg terBAikk la Prof tu....
ape lagi, selagi ade mase, pinjam MOTOR shaun jup nak balik kolej amek barang,... Helmet pinjam kat kawan kelas lagi sorang. naseb la diorg bermurah haty nak kasi pinjam moto n HELMET...

RISAU gak naik motor kat dlm UiTM sbb BAS banyak.. besorr sgt,,,dah la banyak BUKIT, tawakal je la...

psst2x ! kami LESEN KERETA je ADA, motor TAK ADE pon.. buleyh? ShhhHhppp taw. =p


pakai SHAWL, pakai HELMET, naseb helmet tak ketat. hehhe...

tetibe aku rasa nak bodek mama, nak bawak motor dlm Uitm je.. kalau hari2 mendaki bukit, alamatnye ke hospital laa. huhuuhu




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^



2 comments:

kaizen said...

carik alasan leteww....

~naddy~ said...

@kaizen

ish. betol laa.. ne ade alasan. huhuh