MY PAGE


XOXO

Wednesday, September 21, 2011

Konvo KPTM KL | Konvo UiTM

hyeps ols ! assalamualaikum ..

mama baru je lepas kol.... aku dapat jemputan konvo KPTM KL...
katenye 16 oct neh. sesi PAGI... kat PUTRAJAYA....

tanye pasal bayaran.... RM 300 + .... cam mahal je... aku kesian kat mama sebenarnye....
nak tanggung aku lagi skg, nak bayar konvo lagi...
aku cakap kat mama, xpe la. nanty kakak pikir... mama cakap, xpe. mama bayar...

urm... mama ng abah sanggup wt ape je....aku kesian kat diorang...
kalau la nuffnang tuh aku dpt cm blogger lain, kan best.. huhu ringan siket beban mama ng abah....
cume kena aktif lagi la menghapdet blog...skg dah ade 3BE 3ME.. =))

ishh. nuffnang plak tetibe. hehe....

UITM yuran konvo RM 100+ je... tak taw la kalau tu campur JUBAH o Frame ke tak....
untung la blaja kat KPTM under UiTM. leh konvo dua ! cume sikit KAYAP. haha

ape2 pon, aku ne pikir dulu, nak join konvo tu ke tak..... tnye membe yg lain dulu....


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^





No comments: