MY PAGE


XOXO

Tuesday, September 13, 2011

aneh di UiTM Shah Alam

hyep ols ! assalamualaikum....
tengah buat ape? aku nak tdo lambat malam neh....npe? sukati laa. HAHA...

second day at UiTM Shah Alam...
sememangnye kami budak BARU... mentah, tak taw ape2.....sadiss !
pagi2 dah bangun.. harini thanks pade kak Zaty,,, kerana amek kat kolej... malas nak naek bas. sebab tak taw fakulti kat mane. masih belum di temui...

rupenye2, dekat ng fakulti LAW.... yeahh. jiran aku belajar situ, dekat ng aku. heheh...
cyess SMART dak law.... itam putih je sumee... i LIKE !




ape yang aku leh cakap pasal uitm shah alam is
BANYAK BUKIT + JAUH kalau nak menapak !



SUPERPINK TETAP ! >.<

*

jadual dah buat sendiri, siyess sedeyhh ! TAK PERNAH buat sendiri wOooo.... tu la. dulu masa kat kolej, goyang kaki, tangan sume kan...
semua dah disediakan.. NOW kat sini, sume ne buat sendiri..
mula laa sayang kat KPTM KL balikk.. =((
ape2 pon, mmg kena SENDIRI sekarang.. =)





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


6 comments:

Sam Banjamin said...

selamat belajar di uitm sha alam dari kaki tangan uitm shah alam sendiri... welcome to the club!!

aBANgZAI said...

Hitam putih taik cicak...
Ahahahha...
Nak colourful gi fakulti AD (art&design)
UiTM S.Alam memang memeningkan kalau 1st time masuk.
Kena ada kenderaan sendiri baru syiok habis!!!

Ahahahhahhahahhahhhhaaaaaa...ermmmm

Haish....
Terkenang masa belajar kat UiTM S.Alam...rindu la plak....

kaizen said...

jgn lupe yer g TS weekend nih....

~naddy~ said...

@Sam Banjamin

tq :)

~naddy~ said...

@aBANgZAI

taw xpe... sian kan ? dah la jauh....
belum sempat pon nak jalan2.. hehe

~naddy~ said...

@kaizen

nad balik uma laa. huhu