MY PAGE


XOXO

Friday, September 16, 2011

luahan hati | KECEWA

hyep ols ! assalamualaikum !
aku dah ade kat uma mama skg .. semalam balik... haha kan dah cakap, tak sampai seminggu, dah balik.. boleh ? huhu
balik la. sebab kelas pon xde lagi, jadual kelas pon tak de, apatah lagi subject ape nak amek pon xtaw. sedeyh nye biler budak akaun tuka islamic banking... hurmm....
PART 3 ke PART 2 kami neh ? sampaikan advisor pon penink !
dorang plak ne wt meeting bout neh...
tapi syes, wat mase seminggu neh, advisor2 sume cool2 ! tak de lagi jumpe yg kerek !

monday neh advisor aku puan hasnita baru nak g jumpe cik husni, cakap pasal jadual kami...
sebab dye kate PART 2 islamic banking tak de sem neh. boleh ??
aku dengan sesuke haty cakap kat puan hasnita, puan buat la group utk kami2 je..heheh

kalau tak, kitorg ne amek intersesi @ join group course lain... sedeyh... dah la part 2 ade 4 subject tak amek. lau intersesi rm200 satu subject. lau 4 ??? mao giler nak bayo. PTPTN pon belom anta lagi.. HAIHhh !

dr hari isnin sampai khamis semalam, asek buat 'transfer kredit' je...kelas tak masuk2. dah tu, nak masuk kls ape?? hurm.
kejap cakap BORANG PUTIH, then tuka BORANG BIRU, then last borang KUNING !
asek menulis bende yg same, sampaikan boleh hafal result. oke ! HAHA

semalam jugak kami dah jumpe cik jumaili, tuka kan part 3 kepada part 2.. balik tu, dye soh daftar subject...
syidah buatkan utk aku sekali. dye kate jadual sume clash !
then aku mcg puan hasnita, tu yg dye kate, monday baru dye nak tnye cik husni...
so cuti neh wt pe? sambung cuti lagi laa.. relax dulu !
risau gak, dok relax2, tah2 minggu depan masuk kls, oke. QUIZ START ! mao nangis dplohpat menet !

malam tadi, syidah tolong registerkan 3rd language. kami dah berangan nak join MANDARIN... then dye register. oke FINE ! group mandarin dah full. sbb ade satu group je !
terpakse la amek ARAB ! mula2 sadis jugak.. biler pikir2 balik, ARABIC oso not bad !
SEMANGAT plak. hehe...

hope NEXT WEEk sume settle !! dah betul2 penat neh.. penat TURUN NAIK tangga ! mendaki BUKIT lagi...
aku bersyukur kat KPTM KL ade LIFT....



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^



No comments: