MY PAGE


XOXO

Monday, September 12, 2011

menuju puncak | UiTM Shah Alam

assalamualaikum ols ! sihat ? hope korang sihat sejahtera. amin ~~

semalam sangat busy.....al maklum laa, jadi budak baru kat uitm neh.. grr....update belog pon tak...
ape citer semalam ?

acu ng bf, angah ..bawak aku g uitm shah alam. sian tgk muke bf dye, ngtuk jee.. hehe
sian, dorg plak susah2 nak bawak aku. ye la. dah tu, dorang je yg dekat, kota damansara.
dalam kol8lebeyh sampai sini,... terus g kolej mawar... naseb baik borang utk kolej ade lagi..
dah siap isi borang, gambar plakk tak cukop. dye kate, kalau xde gambar, tak boleh teruskan register.. hurm cam tu plakk.. ape lagi, g r seksyen 7, amek gambar. KEDAI TUTOP ??
yelaa. awaii lagi kot. mane ade kedai bukak..ape lagi.. dye ajak g makan dulu...
dye kate, jangan kelam kabut sgt...relax jee..


nasi lemak as breakfast.
2 ketul ayam ? oke ! aku punye 1 je, ag 1 utk angah. hehe
bawak syidah ng feeza sekali..

*
lepas breakfast, g tangkap gambo...
ramai gak la.
lepas tuh, angah anta balik kt uitm... tapi aku soh angah g mane2 dulu....
sian ouh kat dye.. dah la uitm jemm giler..

kami pon g la anta borang yg dah ade gambar tuh...

yes. dah di approve.! no bilik plak.... naseb baek la abang tu tnye dulu. bape orang ??
kami cakap 3 orang.. 3orang tak boleh, 2 orang je. aku pon sebilek la ng syidah...
tapi kesian kat feeza, kena bilek lain, xpe la. kami tetap berjiran !! =)
dye plak dah ade teman bilek, sekampung lak tuh,. hehe

*

dah lepas dapat bilek, aku g amek barang kat keta acu, dye malas masok uitm, jem sgt..
dah settle tuh, sementara feeza angkot barang ng family dye, aku ng syidah merayap nek keta, pusing2 jln uitm.. perrgh ! beso tak hengat !
mencari fakulti Business Admin.. tapi TA JUMPA. boleh ?? -_-*
fakulti kejuruteraan je besar.
dah jumpe parking, g angkut barang aku jup..
naseb baek la tak berapa banyakk..



tensen sebenarnye neh, tu senyum haha ape la syidah neh..



*

oke, barang tak kemas lagi.. nak keluar plak beli barang....
keluar ng syidah n feeza la. g tesco....
macam ramai student je shopping, smpai troli pon xdek.. grr..


cool blog dulu laa. kasi cool !

*

lepas g beli kat tesco, balik uma akk syidah jup... kat shah alam gak..
rehat2 kat uma dye...


anak buah syidah main angry bird.. suke tol dye. aku yg leka tengok dye.., haha !

then, keluar jup, g avon ng mydin....beli barang lagii..-_-
malam tuh, abang n akk syidah anta kitorang.. angkut barang syidah plak..

*

aku ng syidah kemas bilek..
berhabuk la. so, kena lap2 dulu, sapu. then pasang tikar getah.



see !! amacam, kemas tak ?? haha


ni tempat syidah. hehe

**

dah settle kemas bilek... pas kemas, iron baju, then g toilet..
g toilet mesti ade teman, cyes aku tak biase kalau toilet kat luar. macam tolet sekolah.
huhu.. tapi naseb baek la toilet tak hujung... =)
malam tadi tak boleh nak tido... masa tido bukak lampu belajar. biler dah tido, tak ingat dunia ! pagi baru bangun. haha giler SEJUK. malas mandi awal..

asik nak kol mama je. tadi pon kol, tapi cakap ng tok.. dye kate, ade selera makan tak ? hehe ape la soalan tok tuh, wt aku nak balik je. =')
maaf, entry terlalu panjang... =)
nnty kan cerita harini plak ye..



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


3 comments:

.: iEyLa :. said...

gudluck dik..
study rajin2 tau.. ;)

~naddy~ said...

@.: iEyLa :.

tq :)

QasehCinta said...

hehe....ok lah tinggal kat mawar...dekat ngan DC..Yana dulu kat Seroja...^_^