MY PAGE


XOXO

Thursday, September 22, 2011

Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

hyep peeps ! assalamualaikum ! dah lame rasanye aku tak join CONTEST ...
sangat berBESAR haty nak join CONTEST neh sebab di ajak sendiri oleh tuan rumah, EAZY IZZUDIN.

hadiah dye menarik sangat taw...

Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

nak SWIFT buleyh ?? grrr.... =p

*
*


u ingat u je ade KUNING ? i pon ade Oke ! haha. jangan marah. gurau2 jee. =p

STOP STOP ! ape tuh ?? 

V
V
V
V
*


ni la belog EAZY IZZUDDIN ..
FAN OF SI KUNING..
si kuning ?? SIAPAKAH ? APAKAH ? 'ME" KAH ? hikhikk.
kalau nak taw, beliau FANATIK gilew kat SWIFT kuning ! Oucch ! i LIKE it too...
aku DOAkan satu hari nanty aku  beliau akan memilikinya sendiri. amin.. ~ =)

EAZY IZZUDDIN berBELOG since 2 oct 2008.. dah lame pon beliau dalam bidang 'blogging2' neh...
ade photoshoot + banyak gambar..almaklum la, pantang dapat kamera...ceiitt..!
Freelance photographer youu ! kalau korang nak berPHOTOSHOOT ke, ade ape2 function ke, mintak la  EAZY IZZUDDIN jdi photographer korang yee *promote!

banyak cerita life beliau masa kat Unisel n bersama blogger lain jugak..Syiook...
LIRIK lagu pon ade taw.... kalau bosan2, g je kat belog beliau, nyanyi sesorang ye.  heee...
yg PENTING, beliau n GADGET robot tak dapat dipisahkan.. =)

psst2x !EAZY IZZUDDIN mcm HAFIZ AWAN NANO kan.. a0uuch ! =p
*
*
*

oke.. tu dia pengenalan tentang belog beliau... nanty korang pegi la usha2 belog tu..
takkan la aku nak citer kat korang setiap entry kottt. hehehe..

ehh jup.. LAST DATE fer diz contest 20 oct 2011 taw ! nak join ? JOM jom...

*
*
nak TAG ::

*
*
Hadiah-Hadiah:-

hadiah2 

  Hadiah Utama
1x  iPOd Shuffle  

Hadiah Tempat Pertama
2x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 3 SHAWL & T-shirt for men + topup

 Hadiah Tempat Kedua
1x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 2 SHAWLS / T-shirt for men + topup

 Hadiah Tempat Ketiga
 3x SHAWLS/ T-shirt for men + topup

 10x Hadiah Saguhati


KLIK SINI kalau nak JOIN ye. =)




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


8 comments:

Eazy Izzuddin said...

hey....
thanks for joining...
hik2
=D

~naddy~ said...

@Eazy Izzuddin

eh,. cepat nye. hehe welcome. :)

ame elms ! said...

hello there . im here from Eazy Izzuddin's blog . from the same contest . GOOD LUCK YA ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/10/mak-aih-contest-blog-eazy-izzuddin.html

have a great day ahead . ;)

~naddy~ said...

@ame elms !

tq.. gudluck too.. :))

lilduck said...

like!!

~naddy~ said...

@lilduck

mekaseh <3

SafianSakinah said...

Salam..im one of the juri..goodluck n thanx for joining :) nice !

~naddy~ said...

@SafianSakinah

TQ =)