MY PAGE


XOXO

Friday, August 12, 2011

Blogger Lelaki | HEBAT

assalamualaikum Sweet Stalker pokerr. ishh. awal2 lagi dah pelik2... ape daaa...
SALAM 1 BLOGGER !

aku baru je lepas bace 1 entry pasal Blogger lelaki...
Tips Tambah Follower Lelaki...KLIK SINI for more info...
tetibe nak bagi siket feedback entry Cik Azzah .

feedback ke??? ape2 je laa... dah paham kan ape TIPS yg Cik Azzah kasi tuh ??

*
*

Betol Info Cik Azzah tu.. kekadang, aku pon tak suke terjah belog yang menyerupai ITU.

**
**


Google

wahai Blogger2 LELAKI yang dah FOLLOW aku, mekaseh banyak2 yee...
Pe Pandangan Korang pasal belog aku neh ??

1. MUSIC ??? RADIO ERA lagi taw.... kalau tak suke dengar, boleh PAUSE kan kan... ?

2. Ayat GEDIK2... eh, korang rasa, ade ke ayat gedik2, ayat cintan cinton dalam belog neh ? INFO tu ade laa...tu pon adaptasi drpd pembacaan aku...

3.Belog aku tak de SALJI. sebab made in MALAYSIA. ceiittt.. >.<

4.GAMBAR banyak2? pon tak de, setakat HEADER je gambar... tak suke TEPEK byk sgt gambar, aku bukan RETIS. =p

5. CURSOR pelik2 ? pelik ke cursor aku skrg neh ? urmm... pic aku je.. tu pon KECIK. HARAP korang tak susah nak klik gune cursor tu ye..

**
**

ape2 pon, aku berterima kasih pade blogger LELAKI yang FOLLOW belog PINK + kalerful nehh..hehe
HOPE korang tak sakit mata laa ye..
Terima kasih sebab BLOGGER LELAKI suke komen jugak kat entry2 aku..
Blogger LELAKI yg FOLLOW belog neh pon, tak terkecuali di TAG utk CONTEST.. =p

kepada blogger perempuan, jangan berkecil haty, sebab entry neh asek citer pasal BLOGGER LELAKI.



TOLONG VOTE nadia, KAT SINI ..  THANK YOU <33



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


6 comments:

cambesje said...

nk pancing lelaki je eh? hihi

hanyzham hadny said...

oh tak menjadi masalah

Kumbang Jingga said...

sy dh follow blog awk lama hehehe

~naddy~ said...

@cambesje

nty pancing pompuan plakk. ;p

~naddy~ said...

@hanyzham hadny

Tq :)

~naddy~ said...

@Kumbang Jingga

wahh. terharunye. heheh