MY PAGE


XOXO

Wednesday, August 17, 2011

He annoying me

hyep assalamualaikum semua ! 
sangat sedih, seharian tak dapat update belog.. busy taw...wt kuih siput. hehe..

pagi tadi last update..
malam dapat un9 jup, then berchitchatting la ng sape ntah..
tu la padahnye, biler on chat... huhu
macam2 perangai manusia ade..

tapi ade satu yang sgt ANNOYING me...
korang tgk sendiri laa..




dah bace ?? Haaaa... Geli tak??

aku sebenar saje je nak layan dye..
nak tengok pangai dye camne.. memang aku tak de haty pon..
layan je niat sebenar dye, then BLOCK. haha..
amekkkawww !
lepas aku cakap 'CRAZY', dye opline kott.
terus aku BLOCK..tak penting pon.
nak amek kesempatan je tuh.
cehhh. ajak g mid la, ajak aku sorang2 lak tuh..
tak mo laa. nanty TAK BERAYA aku..

kalau nak amek aty pon, pakai la keyword, password, word2 yg berperibahasa, berkias2 dulu ke kan..
nie terus TERJAH je..
memang GOODBYE la jawab nye..

tapi betul la, aku memang TAK READY lagi nak kapel2. even ng sape2 pon. =)
im HAPPY now without KAPEL.

tapi biler dah jadi macam neh, rasa nak KAPEL je.
biler orang cakap2 camtuh, boleh la cakap, "AKU DAH ADE BF, so jangan kacau"
kan?? SELAMAT siket. haha

korang penah terpikir tak, JODOH korang nanty mungkin seseorang yg pernah lalu kat sebelah korang?





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


9 comments:

Irfan Mokhtar said...

Cakap pasal jodoh, jodoh Saya datang tiba2. Terus kawen wakaka.

kaizen said...

homai!!!! desperado btol laa... btw.. hye nad!!!! hahahaha

Atiqah Wadiah said...

sabo jer lah yunk..6t klu ada org kaco,awk gtau sy yea..sy kan super atiqah..jerit nama sy kuat2 k..hehe :)

abyan khairi said...

desperate giler tuh.. hahaha.. reject terus lah kalau yg mcm tu..

~naddy~ said...

@Irfan Mokhtar

untung la dah kawen. hehe

~naddy~ said...

@kaizen

hye kaizen. HAHA

~naddy~ said...

@Atiqah Wadiah

semalam masih terkawal, kalau tak, memang nak jerit, SUPER ATIQAH :p

~naddy~ said...

@abyan khairi

memang pon, terus block je. haha

kaizen said...

nak knal boley? hahaha