MY PAGE


XOXO

Saturday, August 6, 2011

Lokasi Shopping RAYA yg HEBAT

assalamualaikum Blogger TerSAYANG ! sayang bykk.. >.<

ingat tak entry neh >>TEKAN SINI<<

aku dah bagitaw mama pon, abah je belom, tak pee. abah tak kisaahhh.. =))
tapi aku cakap ng mama, just nak survey2 je dulu... malas nak shopping lagii..tunggu nak dekat raye baru syiokkkk shopping. tapi tahun neh berpada2 kot shopping, simpan wet nak masok degree weh. dah la tak keje. harap duit Mama ng Abah jee...-_-*

oke2.. aku nak kongsi ng korang, Tempat2 shopping utk mereka yg KURANG BAJET a.k.a murah2 jee.
seswai utk aku gakk. itu sudah pasti.! tapi AREA KL je la. =)


BUKAN Pavilion, BUKAN KLCC, BUKAN Mid Valley....TAPI....~

SOGO


semestinyee SOGO. syurga membeli kain belah..camne nak pegi SOGO ? kalau dr tempat aku,lau nek KTM  juga dikenali sebagai komuter, turun kat BANK NEGARA. then jalan kaki g SOGO. tak JAUH pon...
lau naek LRT, turun kat stesen BANDARAYA.sekarang senang, ade jejantas.. lau nak naek kete pon oke, TAPI jemmm laa weh..
Tiap kali pegi SOGO, asek2 SALE je terpampang MEGAH..!
Mama aku kalau pegi SOGO, tak sah tak beli handbag.. harga rm100++ biler sale HALF percent.. kan dah kuranggg.. so, boleh beli.
aku suke shopping seluar jeans je kat SOGO. sebab senang carik size aku. hehe.. harga rm100++, HALF percent, jd rm60++ . tak la MAHAL kan..Baju2 t-shirt tak suke sgtt... suke Dress..
cume yang aku TAK GEMAR kat SOGO, dress2 pompuan yang COMEL-2, MAHAL laa. lau SALE pon, 10% o 20% jee.. so, tak mampuuu...
mase kecik2 dulu, ngt lagi, shopping kat SOGO, beli baju jenama BARBIE. skrg tak leh dah BARBIE2. sume jenama aku try. haha *tapi tak terlalu mahal laa.

jalan TAR < tunku Abd Rahman >
google.

area depan SOGO...sederet bangunan kedai tuh + belakang2 kedai tuh, memang syiokk gak shopping..
ade KAMDAR, NAGOYA.. kedai kecik2 yang jual kain wt baju kurung. murah2.. boleh tawar menawar taw.. TUDUNG + SHAWL macam2 ade.. RAMBANG mata nak pilih, blh juling taw. haha..*kiddin2.
sekarang aku dah taw kedai sedara BF aunti aku kat situ, haritu g, dapat murah babe !!nty nak g lagii. =p
Mama salu beli baju melayu abang n abah kat kamdar. salu pegi sane malam rayee... g malam2 tak bz sgt kamdar. yang bz pon, kat jln TAR.
ade Butik kasut, PRINCESS.. lau lapa, ade KFC,  A&W, kedai mamak INSAF pon ade.
mama cter penah g makan situ, mahal nak mamposs, terus INSAF, tak nak pegi. huhu !

TIMES SQUARE, SG WANG

sape yang tak penah pegi TS ??  SG WANG ??
Haaa.. kat sini la best kalau nak shopping, even korang bawak rm100 pon, korang dah boleh beli 5 pasang baju taw ! *jimat2 utk tambang balik gak taw. hehe
aku suke shopping dress2 gegerl kat TS n SG WANG... dress murah2 ! >.< CHANTEKkk..
Shopping kasut pon same.. TS selalu ade promotion, e.g beli 2pasang kasut, rm70.. so,kongsi la ng membe, sorang sepasang, kan rm35 jee..MURAH kan...nak beli kasut lagiii. =(( jom SHARE ! >.<

UPTOWN DANAU KOTA , gombak
tempat nehh lagiii hebatt... dengar je DOWNTOWN, UPTOWN. memang barang MURAH2.. nak2 plak malam raya, memang lelong abes laa..
baju, seluar, macam2 ade weh.... dah ajak abang nak g DANAU nty shopping, hope dye tak bz laa..
dah lame sebenar tak g danau neh.. heheh


**
**
**
**

oke, settle !! antara tempat yang selalu nad shopping. tempat2 tuh memang TerBaekk...
ape lagii.. jom SHOPPING ! >.<



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

6 comments:

Irfan Mokhtar said...

Untungla shopping. hehe. X ajak pun kan..

~naddy~ said...

@Irfan Mokhtar

blom shopping. bru plan utk rye thn neh. hehe

Cik Gee said...

penah g jalan tar soping raye.. masyaAllah sesak tak hengat der.. ^^

~naddy~ said...

@Cik Gee

TAW xpee. tak suke sgt jln sne. takot ng mat2 endon. grr

paie said...

Nadd thanks yer join segmen paie.Wah,awal lagi awak dah buat entri pasal bershopping yer hehe.
Thanks again dear :)

~naddy~ said...

@paie

kebetulan plk kan. hehe mekaseh gak :)