MY PAGE


XOXO

Saturday, August 6, 2011

Buffered Earning #1 | terkesima

hyep peeps ! salam 1 blogger !

dgn kelajuan Celcom BroadBand yg tak berapa nak laju biler bukak akaun Nuffnang..sgt tension sebentar tadi..
selalu bukak Nuffnang pon sbb nak tengok Visitor @ traffic..
kekadang naik, kekadang turun. sedehh...

tangan terGATAL nak klik EARNING...

dgn berpandukan BAHASA MALAYSIA, masih blur2 nak translate kan...



PENDAPATAN TERUMPUK ? ape tuh ?? siyess blurr. haha

then translate kan laaa.... *cam la omputih sgt kan..


Buffered Earning ! yess. yg selalu blogger2 dok heboh2 tuh.
meh skg aku nak heboh 1 kg jee. hehe..

Alhamdulilah, Nuffnang sudi menapak kat Belog aku...
syuko sgt di bulan2 puasa neh..
kalau dpt claim wet tu, boleh la buat bayar yuran degree.. cecehh..

ape2 pon !
SYUKUR sgt =)
tengs pade yang sudi kunjung2 belog aku yeee.....
SAYANG korang !

lepas neh + + la rajin nk Happdett belog !
korang pon rajin2 la hapdett ye.. 
<33

blogger lain dah bertimbun2 BE, aku baru 1 dah kecoh.. urmm maaf.

suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

14 comments:

Amar Za'im said...

wahhh.dah ada BE!
Congrat!! Nanti dah cashout bole la belanje eh. :)

Wani said...

wahhh, bestnya !

~naddy~ said...

@Amar Za'im

haha. ins'alh..

~naddy~ said...

@Wani

tak sangke ade. hehe

Afendi Othman said...

congrate..banyak lagi bakal menyusul nanti :)

kaizen said...

mmg dah cash out kne blanjer ktorg laa... hehehe

*blom penah dpt BE lg... wuuu....

latest entry Apa Yang BLOGGER PERLU ADA?? [PART 2]

Freaky said...

wah untung la dapat BE... freaky x pernah dapat

misz sheyla said...

congrat :) kite pun baru dpt BE

~naddy~ said...

@Afendi Othman

ins'alh. amin.. :)

~naddy~ said...

@kaizen

ins'alh. hehe
nty ade la tuh. :)

~naddy~ said...

@Freaky

bakal dpt, ins'alh..
nad pon x sgke leh dpt. :)

~naddy~ said...

@misz sheyla
tahniah jugakk dear. :)

Liling said...

BE aku still tak gerak-gerak ,rm1.25.HAHA.tapi aku dah pernah cash out duit dari sni : http://says.my/liling89 ! check it out ! =D

~naddy~ said...

@Liling

ye ke? neh nad pon xtaw la. :)