MY PAGE


XOXO

Wednesday, August 3, 2011

siapa pelajar uitm ? mintak tolong boleh ? =(

salam peeps !
ade sape2 tak kat cni pelajar uitm ?? nak mintak tolong korang pahamkan nad.. huhu

sejak daftar un9 uitm sampai skrg, konfius, bler plak date sebenar utk daftar UiTM..

tekan gambar utk gemokkan..

tolong terangkann.. =(

tQ ~~

suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

4 comments:

Nur Naimah Nashreen said...

cmni nadia .

1. nadia kena daftar online start 1 julai 2011-31 julai . ini untuk daftar kemasukan nadia ke uitm . nnt bukak uitm student portal

2. daftar kursus : 8 sept - 3 oktober
daftar kursus ni kire daftar pelajaran . nnt bile nadia da masuk uitm , koordinator program nadia akan bg senarai kursus yg akan diambil utk stiap semester . every semester kne daftar, kalo tak tak bule amek pekse . daftar taw !

3. kuliah start - 12 sept

4. kolej : 11 sept
utk penempatan kolej , nadia kne daftar juga . sbb nnt nak bg bilik semua .

akk nak tnye . nadia da masuk uitm ke belum ? uitm mane ?

~naddy~ said...

tengs fer the info ye. :)

Nur Naimah Nashreen said...

hehe , akk bru je grade dari uitm shah alam for degree . oke . gud luck !

~naddy~ said...

ouh yeke.tahniah.. tq taw akk. >_<