MY PAGE


XOXO

Thursday, August 4, 2011

Pandangan tentang APEX (KFCM) | ELIA

salam peeps ! sebelum tidur, blogger2 sibuk dok cerita pasal Khairul Fahmi aka APEX ng Elia, jejariruncing..
tetibe aku pon nak bagi pandangan pasal diorang jugak laa. hehe
tak copy dr petikan mane2 pon, korang pon mesti dah taw HOT nye cter dorang skg kan?

Pasal PUTUS TUNANG.

mama aku penah cakap, kalau perkara2 macam neh, better awal2 jadi, jangan nanty dah kawen, lagi hal macam2 plak.. DUGAAN =')

KHAIRUL FAHMI >>

isu Playboy o men kayu snooker tiga tuh hanye dye je la yang taw, kite pon xtaw ctew betol kan kan ??

ape yang aku paham lelaki, mudah PANAS..
komitmen dye banyak kot, BESAR plak tuh.. busy men BOLA, setiap minggu lawan itu lawan ini..
Mudah TENSION. nak plak pluss pluss dgn masalah peribadi, mmg TAK PIKIR panjang laa kalau nak buat sesuatu keputusan tuh...
so, kalau dah dye rasa tu yang terbaik bg dye dgn tunang dye, nak buat camne kan ??

Elia jejariruncing.>>

sebagai seorang perempuan, siapa yg tak BARAN, kalau taw laki men kayu tiga...
maybe jugak dah kurang perhatian...
itu semua masalah dorang, dorang yang taw, before n after cmne..
ape2 pon, harap Elia TABAH hadapi dugaan neh...
lame kapel, tapi TUNANG ? itu semua DUGAAN...


**
**
**
**


back to our own LIFE ...

berTUNANG ? membe aku penah cakap, biler bertunang memang BANYAKKKKK sgt dugaan nyee.
belom kawen lagi.. kawen kire dh ade ikatan, ins'alh selamat dr perkara2 cmneh..
REDHA n banyakkan BERSABAR utk tempuhi dugaan yang mendatang .. =)


**
**
**


kalau ade jodoh tak kemana. sentiasa doakan yang terbaik =)

jom vote nad KAT SINI, nak menang contact lense. TQ

suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

6 comments:

Irfan Mokhtar said...

Nikah je terus, lagi senang meyh.

H.J said...

pasni tuan belog tak yah tunang yer..nikah terus je.hak3

Azuan said...

si apek tu perform giler masa lawan singapura baru ni...

baru je tahu pasal putus tunang ni..hehe

~naddy~ said...

@Irfan Mokhtar

mcm u kan ?? haha

~naddy~ said...

@H.J

a'ah kan, mcm ct nurhalizaa. haha

~naddy~ said...

@Azuan

tu la pasal... tension ng spore kott. haha