MY PAGE


XOXO

Monday, August 15, 2011

kisah GIRLs Shopping Baju RAYA

hyep . assalamualaikum semua !!

kesian laman sesawang neh,, harini busy tak dpt update.. grr...
busy la sgt kan.. Busy SANGAT g KL. haha..
dah kawan ajak. ape lagi....join je la kan... =))
dah lame tak kua ng mereka neh.... walaupon tinggal dekat...
TAK MELEPASkan peluang berjalan bersame2. TAK PERNAH shopping RAYA same2...
pegi pon lewat. kol2ptg baru sampai KL...


cabaran pahit getir menunggu KOMUTER kat stesen BATANG KALI


Ana wif Dety. dalam Trennn menuju ke BANK NEGARA


Destinasi PERTAMA ?
AREA JALAN TAR...
mula2 terus g masjid india... carik baju kurung DETY. TAK JUMPA2 yg berkenan di hati beliau...
dari pukul 2 pm....
then nak masuk JALAN TAR. siyessssss SESAKKKKK... tak jadi masuk jalan TAR, so patah balik...
g jln kt kedai2 area situ.. KAMDAR pon masuk gak.. nak kate, sume aka DERET kedai tuh kami masuk..
TETAP tak jumpee..


ni la dety. SUSAH betul nak pilih yg berkenan.. nak pilih WARNA KUNING.


serabai suddaaa di situu..


nie muke budak2 tension sebab pilih BAJU, dah cantik tapi TAK DE size plakkk...
kesian betol. bhaha !

NEXT kedaiiii.... *semua kedai masuk, semata2 nak cari SEHELAi BAJU yg berkenan di HATI.






oke. sebenarnye gambar neh gimikk je. aku TAK SHOPPING ape2 pon.. huhu

**

kat kedai neh pon dety tak berkenan...
dari pukol 2pm tadi, sampai pukul 6 pm, TAK JUMPA baju kurung yg dye nakk..?
HAHA.
gilerrr kentang laa.

then dety nak berpatah balik kedai2 yg dah masuk td, dye soh kitorang lepak. ape lagii..
dengan kemelecetan kaki + kepenatan kaki.. dgn PUASA nye lagi kan..
kitorang pon lepak dekat


SECRET RECIPE kt SOGO.. lepak situ. naseb tak ramai orang . boleh reserve tempat lagi..
malas nak masuk SOGO foodcourt, kompem RAMAI rakyat jelataaa...

tak lame pas tuh, dety datang kt kitorang ng BF dye. BF dye jage kedai suar jeans kat jln TAR.
dye dapat beli BAJU KURUNG dahh. tapi TAK SEPERTI yg di cari.
RM 170+...huhu


dapat SIRAP free.. =p


wahh.. belum tym buke pose la. SABO2..

**
**
aku TAK SHOPPING ape2 pon. MAKAN pon dah mengabiskan duit. haha..
dah la bajet2.. tapi tang makan, wt tak taw jee. =p

pastu balik terus. tak JALAN2 dalam sogo pon.... SERABUT n saket kaki dah nk berjalan...

ape2 pon
HAPPY dapat keluar ng ANA n DETY...
nty kite g BAZAR same2 lakk ye.. =))








TOLONG VOTE nadia, KAT SINI ..  tinggal lagi 5 HARI...kalau banyak VOTE, nak bg adiah kat my kazen, sempena perkahwinan dye....THANK YOU kawan <33



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^



4 comments:

AMMAR YASIR said...

Nak jugak baju raya.. Ammar tak beli pun lagi baju raya

~naddy~ said...

@AMMAR YASIR

XPE. 2 MINGGU lagii. hehe

abyan khairi said...

best nya dpt kuar shopping ngan kengkawan :)

~naddy~ said...

@abyan khairi

taw xpe. :)) best sgt.