MY PAGE


XOXO

Monday, August 15, 2011

HERO cedera parah

assalamualaikum ....
mama kate nak buat kuih siput tadi, TAPI mama tidur jup, cian mama penat.
aku pon ape lagi, amek mase neh nak UPDATE belog. hehe

HERO aku patah gigi weh.. kesian + kelakar. HAHA..
tu laaa.. nak tunjuk HEBAT sgt kat.. gaduh sane sini..
SATU taman nak serang kan...
sekarang dah tak HENSEM. huhu


macam mane leh jadi camneh ??
malam tuh, dye ade wt salah ng mama.
mama pon suh dye kua uma, cehh halau konon..
then tak nak la bg masuk uma, dye mioaw2x  nak masuk.
TAK BUKAK pintu pon. wt dunno je. then dengar kucing gaduh. sape lagi kalau bukan mokmok aku neh..
aku bukak pintu panggil dye, wt dunno je. aku campak seliper nak leraikan pergaduhan konon. SAMA jee. dye wt dek. haihh..
aku pon wt bodo je, tak kasi la dye msuk.

esok tu dye balik uma, tgk pelik semacam je...
laaa.... gigi PATAH. haha
abes laa. AWEK lari nty,.. =p

tadi dye mintak makan kat mama, tapi mama tido, dye panjat katil, lepak sebelah mama.


TOLONG VOTE nadia, KAT SINI ..  tinggal lagi 5 HARI...kalau banyak VOTE, nak bg adiah kat my kazen, sempena perkahwinan dye....THANK YOU kawan <33



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


7 comments:

Atiqah Wadiah said...

hehe~sian dia..dh x ensem..gigi x der..hehe ^^

~naddy~ said...

@Atiqah Wadiah

taw xpe. tak ensem dhh. :p

-Cik Nuyoi- said...

alolo ,ciannye mokmok .camner nak raye tade gigi ni .. =.='

ALEX_LEX !!! said...

kompm awek hero mintak pts...hhaha

>Misz Farah..?< said...

comelnye kucen tu..=)

doodle awk dah siap. sila ambil dan kumen k?

http://farah-hime.blogspot.com/2011/08/cik-dolly-dan-inchek-doll-batch-1.html

~naddy~ said...

@-Cik Nuyoi-

ish. tetap raye dye. hehe

~naddy~ said...

@ALEX_LEX !!!

haritu dye jumpe awek dye, then awek dye lari. haha