MY PAGE


XOXO

Friday, July 1, 2011

aku sayang dia

assalamualaikum semua. salam 1 blogger.
tetibe hari ni rasa nak meluahkan perasaan. kalau korang tak suka, xpyah bace. kalau suke, teroskan. huhu
pasal haty ? perasaan?
urm. ade sorang membe aku salu cakap, eh, umur dah bpe, takkan tak nak kapel2 lagi...
bukan tak nak. TAK READY lagii..
bila org tanye je, jawapan tetap same. kenape??

siyesly laa, aku jeles tengok membe aku happy ng kapel dorang.
aku salu je usik2 dorang, jaat kan ? haha.. alaa. aku bukan sumone yg nak rampas hak orang, walaupon aku penah dpt title perampas. huh ! sabo jee laa. mulot orang tak boleh nak buat ape kan..

mungkinnn.....
pengalaman mengajar segala2nye..
aku dah takot nak bercinta2. aku takot nak sayang orang. aku takutt bila aku dah bg sayang aku kat sumone tuh, dye sgt tak hargai..
hipokrit semata2... baik aku sayang mak abah aku, family aku kan...

tapi biler pk balik, smpai bler nak jd mcm neh ? hiihi..

alaa.. bagi aku, masa panjang lagi... degree pon xtaw dpt smbong kat mane lagi...
umor mude lagi. sekurang2 nye, aku nak simpan duit sendiri dulu, nak blanje mak abah aku ng gaji aku..huhu
teringin nak buat cmtu lagi, macam aku dpt wet mara dulu. hehe salu blnje mak abah aku. ngee ~

tapi..
nape perasaan aku rasa lain skrg? rasa macam nak berkapel plakk. HAHA
tp dah lame meninggalkan zaman tuh... dah tak rety nak mulakan semulaa utk sayang orang.

memang mencabar laa kan...

aku nak sumone yg MATURED ! n x nak laa HIPOKRIT. xnak CINTA2 mONkey dahh. hehe
RAYA neh genap la setahun aku single. DETY cabar aku soh genap single setahun. hehe BOLEH dear !! >.<




E N D

4 comments:

Mr Danel said...

woao! sudah setahun! sye da 20thun single! spe leh challange sye!

bila da sayg orang just said it! ahha!!

sye pndai cakp jer buat tak gti! hehee

naddy said...

@Mr Danel

haha. xkan nak nak single 20 thn ag kottt... xmo2. haha

Annika said...

tenang aje dear..
sume akan dapat pasangan masing2..
hehe.

:D

cute handmade accessories promotion price from RM 5.
tiny sprinkles.

~naddy~ said...

@Annika

yep dear. heheh..
:)