MY PAGE


XOXO

Thursday, July 28, 2011

Contest and Lucky draw by ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty


Untuk join GA tersebut sila ikut syarat di bawah !

1. Like This Page ,Klik Sini
2. Follow this blog (click) to update with this contest n Lucky draw
3.Buat entri yang bertajuk "Contest and Lucky draw by ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty"
4.Sila copy entri  and masukkan dalam entri anda
6. tinggalkan link entri anda tadi di ruangan komen

okay ! anda sudah sah sebagai peserta Lucky Draw by ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty

Sekarang mari kita tengok cara2 untuk mnyertai contest ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty

Upload gambar anda di wall  FACY BEAUTY Then we will upload it on album.And ask your friends to like it!! :)

Macam mana nak menang ?
Ia akan dinilai berdasarkan Like yang terbanyak pada gambar anda !
good luck okay !
contest n Lucky draw ni akan tamat bila2 masa sahaja :) so hurry up !

p/s anda boleh join mna2 kategori, jika untuk contest shaja , anda tidak wajib buat entri ,tetapi jika mahu mnyertai lucky draw atau kedua2 nya anda perlu mmbuat entri

First Prize

BARBIE LACE

1 year life span ♥Available for☆ Brown☆ Blue☆ Grey☆ Violet☆ Green☆ Pinkwarna dan power anda tetapkan ! hanya seorang pemenang akan dipilih
Second Price  : Header dari My header made 
Contoh header




okay ! kira nya ada dua kategori lah kan ? 
*
*
*
Cool !! kalau menang dapat mata baru. heheh




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

No comments: