MY PAGE


XOXO

Thursday, July 21, 2011

kronologi permainan

entry bergambar
DULU



batu seremban, yg kain punye.. auw ! cute ! dulu suke sgt men, penah jait sendiri, bubuh kacang ijau dlm tuh.



** main lompat getah.. dulu masa sekolah agama, dari rumah dah pakai suar trek, sbb wktu rehat kat sek, nak men lompat getah. haha *pendek2 pon nak melompat


longkang ??? yeah ! korang penah men lompat2 yg dlm longkang tuh ?? besh kan.. nak ctew pon susah, mainan neh lompat2 dlm longkang, pusing2.. *blur. haha


senapang kayu... sakitt woitt kalau kena tembak.. dorang gune paper, lipat kecik2, tebal. mau tak saketnyee...


tembak2 penutup tin. hehe jgn bg kena yg tgh tuh, lau tak, kalah.. aiyokk..


main COP Tiang ! neh besh ! berebut tiang. sampai taknak lepas.. aku penah thantuk kot kat tiang, benjol terus... ehehe


xtaw la name ape neh, penah maen dulu, lawan pemadam, sape kalah, org menang amek pemadam dorang. kekadang dah macam kumpul koleksi pemadam, boleh jual balek. grr
selalu dak laki men neh...


gasing... tak kan tak kenal. hehe gasing kayu ooo... memang anti betol. dah lame tak pegang gasing..

*
*
*
SEKARANG


sekarang budak2 main gasing neh.. dah power.. hehe tapi siyes, tak syok. gasing kayu gak best !
gasing yg ade music n lampu2 je skrg..


budak2 skrg dok uma, men Psp, ps2, ps3, ps etc... hehe


fixie group.. cute2 la fixie.. clourful !


skateboard dak kecik neh.... cute2...tapi aku tak reti laa..


senapang budak2 skrg. haihh. macam betol dah aku tgk. huhu... jd acam kazen aku, bapak dye askar, nak anta senjata dlm kem, boleh plakk dye nak maen bende tuh.. ori kot..


sekarang tak men kat longkang2 bese dahh.. skg men longkang kat trek bowling jee. haha ohsemm kan ?? huhu

v
v
v
v
v
v
v

banyak lagi kot game2 yg ade. tapi dapat share ng korang, neh jee...

bestnyee kalau dapat men pemaenan lamee.. sukee !



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

E N D

2 comments:

Wanz Mejuez said...

Entri ni buat aku tersenyum............

:) teringat zaman kecik2.. happy gila! Rindu la plak..

~naddy~ said...

@Wanz Mejuez

haa. taw xpee. rindu kan..