MY PAGE


XOXO

Monday, July 25, 2011

Hari 5 : Perkara yang paling anda benci terhadap perempuan / lelaki.

salam 1 blogger...

paling benci ?? alamak.. tetibe rasa macam malas nak benci kat orang. haha bosan plak benci2 neh...
cume sekarang aku benci, orang yang buat event merapu2 kat FB oke..

pasal Ramadhan pon, dah berapa orang buat event. tapi xpe laa. itu mengingatkan rite ??

yang buat contest, GA, Like pic.. Like Page.. banyak sgt dah wt event macam tuh.. tgk aku, wt bloglist, xpayah buat event2.... *sebab tuh kot xdek nak join * grrr

korang2, jangan la wt event mengarut yee..
oke kat sini ade 1 group utk mengelakkan event yang banyakk...



KLiK SiNi kalau nak join !!*promote*
boleh promote contest, GA, bloglist @ etc k.. =)

actually group2 blogger yang lain pon boleh korang promote link korang.. huhu


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

2 comments:

Darkbatman said...

same laa.. bile ade event muncul kt fb aie wt dek je.

naddy said...

@Darkbatman

memenuh kan noti kan.. huhu