MY PAGE


XOXO

Sunday, July 10, 2011

saya cikgu math

Hyep assalamualaikum peeps !!
bru je settle aja kazen aku math.. math utk PMR...

haihh ! kan dah kate, aku neh tak boleh jadi cikgu.. cepad tol melenting ! kesian kazen aku tuh. err...
baru satu soalan dye tak paham, aku dah marah2. nak wt dye cepad paham la. mane tak nyee, bende asas pon lambat nak engat...
yee. aku GARANG.. eh, nampak tak aku GARANG ??nampakk kan hihikk...


kazenku yg bersungguh2 belajar.. *sungguh la sgt. haha


ape2 pon, dye dah paham ape yg aku ajar td. aku pon kena ngt balik, ape yg aku belajar mase PMR dulu..

ingat balek formula yg amat MUDAH nak PAHAM dr cikgu MAIL. maybe kat sekitar kawasan btg kali, kenal kot CIKGU MAIL.. best wooo dye ajar dulu..
aku tak tuisyen ng dye, menyebabkan result aku KO. belajar ng dye, asik dpt A+ je*eh,dulu ade A1 je.. memang TABIK laa kat dye... belajar ng dye HAPPY taw. tak stress langsong !

aku pon tak ingat sem bape, mase aku cuti SEM 2 bulan, aku ajar anak jiran aku..
naseb anak orang. aku TAK GARANG plakk.. maybe dye cepad paham ape yg aku ajar. kekadang dye yg ajar aku, boleh ?? haha
daripada result dye selalu FAIL, dye terus dapat B result PMR utk math.. errr.. mesti korang tanye nape tak dpt A kan ???
laa... dapat ajar pon 2 bulan.. 2bln nak ajar form1 form2 form3 punye subjek, memang asas je la aku ajar. kalau ajar lame lagi, ins'alh dye dpt A... ape2 pon, tahniah kat dye, ATAS usaha dye sendiri, dye dapat RESULT yg best..



ade ciri2 utk jadi cikgu tak ?? haha
tonggang tebalik sume no. amek kaww !



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


E N D

2 comments:

CikHaniBhulat said...

hebat ajar math..hani xsuka kira2...hehe..kira duit xpe

~naddy~ said...

@CikHaniBhulat

nad tak suke mengarang ayt2.. stkt type blog ok la. :)