MY PAGE


XOXO

Tuesday, July 26, 2011

Kehebatan kucing

assalamualaikum n selamat petang semua !
sape2 yang nak letak iklan, sila laa.. selama 15jam o0o.. jupg pasti ade kekosongan.. boleh promote ape2 yang patot. hehe

Bloglist Segmen Ben Ashaari ade kokosongan lagi. kalau nak exchange ng nad, sila Klik Sini dan bgtaw k. :)

Pada sesape yang join AweSome bloglist Pelangihaty, malam neh nad senaraikan oke...

Link anda akan berada di Sidebar " HEART" nad. grr...

*
*
*
*

 berbalik pada cerita kehebatan kucing aku..
yeah ! dye suka mengejutkan aku PAGI-2 oke.. waktu subuh plakk tuh...
suke bising2 tepi telinge.. sebab dye nak keluar...
kalau bangun tak semayang subuh tuh tak taw laa. "seth tan" banyak sgt, sampai tertidur balik.. hehe
*baru abes bulan mengambang je pn
tengah nyenyak tidor, memekak.. adoihh ! saboo je laa..

nak taw kucing aku yang mn ?? Klik Sini ..
penah tak kucing memekak kat korang ??

suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


No comments: