MY PAGE


XOXO

Wednesday, July 6, 2011

SAYANG MARA lebehh boleh ?

Hyep Peeps !!

sememangnyee bulan 9 aku dah kena daftar utk sambong degree..
kat uitm shah alam...Yeahh !!
tapi byk plakk bende kena pikir skrg !

KEDIAMAN

Kediaman tak disediakan ..... mane aku nak dudok ?? hurmm.. my bestie cakap, masa daftar tuh, boleh try apply Kediaman, KALAU dapat kena bayar 4rat.... KALAU tak dapat ?? aku kena stay kejup rumah kakak dye before dpt UMAH SEWA... Nak PiKir uma sewa plak ?? deposit ag ?? urm...

MARA tak dapat smbong pinjaman....

dulu masa belajar kat KPTM memang best laa dpt FULL loan MARA.... tyap bulan dpt 630rm... heaven tak heaven laa... kadang2 tak ckop gakk... membe aku blaja kat Penang ckp, dye 4rat je ckop sebulan... aiyoo.. dye tak taw ke, kos kt KL cmne.. makan + minom + cab + uma sewa ag... Mane la ckop... tapi ade laa duit wt g KAROK, g muvie. hehekk...
now sambong kat uitm, kompem2 laa dpt PTPTipu... grrrr....
membe aku ade gak try apply pinjaman lain. urmm.. dorang ckp ptptn interest tinggi... tapi tak pe laa. kalau dah tuh je senang dpt pinjaman kan, teruskan gak laa PTPTN.... cume takot tak boleh survive. mn tak nyee, PTPTN kan bg setiap sem sekali guss,,, MARA bagi tyap bulan.. auw !! >.< takot tak taw manage.. takot menyusahkan mama abah nak bg lagi belanje tiap bulan.. hurm...nak2 plakk dpt uitm shah alam. uma2 kat sne pon sewa agak mahal, mcm kat cheras dulu..

JADUAL kelas

huh, neh ag satu,, aku kan tak penah masok U.. dulu KOLEJ je, KPTM KL... daftar manual, tak dek la un9 neh... jadual semua, memang SUDAH tersedia. alhamdulilah jadual aku tyap sem memang dimanage dgn jaya nye...kitorang tak yah susah2 susun jadual sendiri.. skrg dah nak masok UITM, ofcoz semuanye kena sendiri..err... xpe laa.. aku cube utk manage dgn betol...
aku harap, semuanya akan sempurna. =)


suka, tak suka ? cer LIKE cer LIKE ^_^


E N D