MY PAGE


XOXO

Tuesday, July 19, 2011

Hari 3 : jenis manusia yg menarik perhatian anda.

salam Peeps ! selamat petang semua ! dah lame tak menaip petang2 neh. panas betol laa cuaca skrg neh. makan durian bertambah Panas !tadi pagi actually nak pegi medical check up, tapi mcm dah lambat je, nak print itu ini lagi... dah tgh hari.. sok je la pegi...

Jenis manusia yg menarik perhatian ye??

1. Lawak Cool

cool bukan COLD oke..maksud aku, aku tertarik pade orang yg jenis cool n slamber badak je. tak malu kalau nak buat sesuatu...kalau kentut merate2 memang TAK BOLEH terima. macam Eddy..HAHA !
sometime tgk jugak. kekadang ade orang yg suke buat lawak, SUKA lawak dye, walaupon orang kate.. "Woi ! Syokk Sendiri !"
aku tertarik pade someOne yang buat lawak, tapi muke macam TAK de pape jee...bg dye macam tak LAWAK, padahal orang lain dah gelak tahap KRONIK.
senang kate, aku suka orang  macam Mat Luthfi .. sekian =)

2. budak Gedik

golongan2 yang macam neh pon memang menjadi perhatian aku.. siyess... perhatian utk dijadikan bahan GOSIP.  uissh ! mane ade gosip2. tak baik taw... just cakap2 je.. Grrr !
gedik neh ade macam2 kategori taw... 1st, gedik yang TAK meluat n 2nd gedik yang meluat. tau meluat tuh ape?? meluat tuh cam tak suke laa...

Gedik yang tak meluat > gedik yang semula jadi.. gedik2 dye pon, orang tetap suke tgk cara dye.. sebab nampak sweet... korang ade kawan camtuh ?? means, diorang gedik jenis selamber. tak dek nak malu2. still blh bergaul ng kawan2 lain..gedik tahap yg tak over.

Gedik yang meluat > gedik yang tak Ori... kekadang dye saje buat2...eeiyuu ! GELI gak kalau berhadapan dgn orang cm neh...gedik camneh, sekali pandang terus tak suke ! 2x pandang terus ngumpat2.. hehe..
kekdang gedik jenis neh, dorang neh bajet HOT. HOT kee ??

tu lah antara jenis manusia yang SANGAT menarik perhatian aku..korang plak camne ??

sedang ikuti Cabaran 30 hari ..



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


E N D

2 comments:

ayanuts said...

he...he..rasa seronok kalo ada kwn2 yg jns cool n sempoi...xde laa semak sgt pale

~naddy~ said...

@ayanuts

taw xpee. happy je kan. :)