MY PAGE


XOXO

Saturday, July 9, 2011

PATRIOT vs BERSIH

assalamualaikum .. salam Peeps ! salam 1 blogger ! Salam 1 MALAYSIA !

macam2 hal laa berlaku 9 JULY nehh...menggemparkan negara !
contohnyee.. aku tak jadi balik kampong, makan durian ! hoho !! Ngidam nak makan durian nehhh !!
oke ! cukop ! itu contoh sgt tak menggemparkan.. yg menggempar kan ape ye ??


*
*
*
*
*
*
*
*






tetap adil jalankan tugass...



chantek plak aku tgk kaler merah neh...

HOT !!






SESAKK jalan wehh...



sape uma tak dek aer ?? dtg sini wehh ! MANDIii Free ! HAHA

PATRIOT keee BERSIH keee ..
ape2 pon Pikir la secare rasional oke....
aku tak msok campor pon. tapi aku ade pikiran sendiri. tapi takot plak nak bersuara kat belog neh. jupg jadi isu plak.. ape2 pon... bende2 neh sume patot tak ade kat MALAYSIA..

yess !! aku MASIH TERASA AMAN kat MALAYSIA neh !!

cume 1 je laa.. ape REAKSI pelancong ?? INvestor ?? Grrr ! Pikir diri sendiri, tuh jadinyee. haihh..
investor pon takot nak invest kat msia dgn keadaan cmneh...
takot ape? takut rugi laa...
harini pon byk kedai kat KL tutop.. RUGI BERSIH dorang harini... xpe la. mungkin tak dek rezki.. sok bukak kedai ye. hehehe ! tu pon kalau dah settle sume..
aku pon xtaw la, agak2 abes pukol bpe semua2 neh ?
dah la ramai yg pegi... mcm mane plakk keadaan biler dah balik nanty ?? 
sgt byk persoalan...
mcm byk keburukan jeee dr kebaikan... oke ! STOP !

thanks jugak utk The Garang sebab share video.. suke gak tgk pe dah jdi. hehe
aku dok uma jee.. xmo masok cmpor.. kang kene simbah aer, melayang aku. dah la kecikk.. HAHA

PEACE NO WAR !! SAYA SAYANG MALAYSIA <3


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


E N D

8 comments:

kaizen said...

jom tgk video polis takot ngan BERSIH

http://www.youtube.com/watch?v=616ODL1z6dQ&feature=share

Nour Akmal said...

emmm..mcm2..menyusah kan org..

ariph™ said...

apa nak jadi ngan malaysia ni. melayu gadoh ngan melayu. cina ngan india tgk je. adess~
ekonomi malaysia lumpuh hari ni

~naddy~ said...

@kaizen

nty nad tgk. :)

~naddy~ said...

@Nour Akmal

taw xpee... byk bende yg tak bersih pon td.

~naddy~ said...

@ariph™

wat malu jee. huh

CikHaniBhulat said...

tua ke muda ke sma je join.yang pelik nya tu, jalan jauh2 diri lelama sggup je kan..xde pulak lembik lutut..tp kalo solat diri lelama keamin lagi lembik lutut...hish..macam2

~naddy~ said...

@CikHaniBhulat

tu la pasal. pompuan pon sme naek.. tapi yg kena tgkap untung, dpt mkn free. haha yg bjln tuh, kotorkan KL jee..