MY PAGE


XOXO

Monday, July 4, 2011

cupcakes pulak

Salam Peeps !
korang buat ape tuh ? blogwalking je ea.. dah mkn blom. hope dah mkn la. jgn bia perot lapo ye. =)
aku dah mkn spegeti pagi td. adeq masak pagi td.
kenyang lagi, so, lunch pon tak makan ag la. huhu

harini bukan nak kongsi resepi cupcakes. just nak bgtaw aku buat cupcake td..
tap TAK JADI rupe cupcakes. HAHA..
name pon 1st tym cube kan....nama pon belajar. =)
silap sikit jee.. sebab terlebih bubuh adunan dalam CUP dye...
PEMURAH plak. HAHA
adunan dye aku buat sme je mcm buat kek biasa..


bekas cupcakes neh comel an ??? hehe polka dot gitu..

tapiiii.........

*
*
*
*
*
*
*
*


Huwaaaa.. =( Takk jadii...
sebab terlebeh bubuh adunan...
kan dah melimpah, tersenget terbenget.. hoho !!!

SAYA BUDAK BARU BELAJAR !


adunan yg lebeh, aku bakar dlm kek pnye bekas. haha..
tak cukop CUP dah la..
hhooho

Ape2 pon, walaupon tak CANTIK luaran, SEDAP jugakk kek neh. =)
esok nak buat apam dot2 lg laaa.

E N D

1 comment:

dila bahar said...

cuba lagi yer manje... hehee