MY PAGE


XOXO

Sunday, July 31, 2011

Irine Nadia Sweet House

assalamualaikum ! selamat pagi yang indah. esok kena bgn awl, tapi masih berjagee..
berblogwalking kat belog Irine nadia marcello jup tadi..
ternampak plak BLOGSHOP baru dia...IRINE NADIA SWEET HOUSE.


sememangnya kita tau yang Irine nadia femes dgn VCO dye..
virgin coconut oil..
dah lame pon, aku memang tertarik dgn vco ni. cume tak ade rezeki lagi nak beli..

click banner

antara produk VCO..

aku cume nak beli yang VCO (soft gel )
tunggu dpt duit raye nty laa. heheh..
duo function, boleh makan @ sapu kat kulit.
yang pasti aku tak berani makan sebarang ubat, takot side effect pelik2 lak nty..
cume nak sapu kat kulit mukee. boleh jadi kulit licin macam irine. wawahh !! =p

Doakan bisnes biskut raya jalan dgn lancar, nty leh beli vco. =)



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^



No comments: