MY PAGE


XOXO

Tuesday, July 26, 2011

Tapak Iklan percuma selama 15 jam !

selamat pagi semua !

tetibe sy rasa amat bermurah hati utk mempromote belog @ iklan anda secara PERCUMA.
tetapi hanye 15 JAM oke.. kire lame la tuh kan ???

cube korang tgk kat atas entry2 neh, ade tapak iklan byk2 kan??


yg " advertise here" tuh laa korang blh upload iklan korang ...

selama 15 jam !

banyak tempat kosong lagi tuh kan ??
korang click jee kotak yg kosong tanpa iklan...

akan keluar mcm neh --->>


URL web tu URL lokasi link korang k..
URL banner, cam URL image la...
then click SIMPAN.
DONE !

korang boleh share banner o iklan pape aje k...
*pastikan iklan sopan*

info ::

dengan mengiklankan belog @ etc, korang boleh meningkatkan follower sekali gus meningkatkan traffic belog..

yang mana share iklan kat sini, follow nad yee. i'll follow u back ! =)

pssstt2x !! pastikan semua sederet tuh bukan iklan korang yang same je k.bg jugak peluang kat orang lain..hehe. kalau dah abes 15jam, then nak letak balik iklan tuh xpe... 
kalau nak buat kat belog korang sendiri tapak iklan percuma, Sila Klik Sini



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

5 comments:

SyUhAdA said...

okeh..dah letak..
thanks ea..

~naddy~ said...

@SyUhAdA

welcome. :)

Alfi Ramadhani said...

thanks....!! :)

ikbalhaebat said...

salam.. blog yang menarikk.. smbil bce smbil dgar rdio.. hehehe syabas usaha yng bagus

~naddy~ said...

@ikbalhaebat

TQ =D