MY PAGE


XOXO

Tuesday, July 26, 2011

Hari 6 : Orang yang anda suka dan kenapa anda suka dekat dia

Hyep Peeps !!
hari neh hari ke 6 utk Segmen Ini. korang nak join pon boleh , just Click Here.


*
*
*
*


awak2,. saya suka awak laa...
awak taw tak saya suka awk ?? mesti awak tak taw kan..
awak tau saya rajin berbelog, tapi mesti awak tak penah bukak belog saya kan.. hehehe
sebab tuh suka aty saya nak cakap pasal awak..
kalau awak taw pon, sila la buat tak taw. malu doplohpat hari nty.. errr... taw taw !!

tapi, nape saya suka awk ???

sebab awak baik..
awak setia dengan saya.. auw ! >.<
awak selalu contact saya..
tapi jugak, sekarang kedit saya tak ade la awak..
tak dapat mcg awak.
saya rindu awak..
sebab saya suka awak lagi..
tiap malam awak wish gudnyte kat saya.

ape yang saya suke kat awak ialah biler saya ade kedit --->>

setiap malam kita wish Gudnyte.. sweet dream. TC.. itu je yg di taip. walaupon awak tak reply, saya tak reply, awak dgn saya tak kisah pun..boleh wt saya senyum sorang2 dgn mcg awak tuh.

tapi malam neh tak dek plak mcg awak tuh.. awak busy dgn project awak. saya taw..huhu

v
v
v
v
v
v
v
v

SAYA SUKA AWAK SEBAB AWAK KAWAN SAYA SELAMANYA. amin ~~



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


4 comments:

syiera rahim said...

aww, something fishy was goin on :)

~naddy~ said...

@syiera rahim

haha. auw.

Nur Naimah Nashreen said...

huhu . kite ta suke sape sape *tipu
:P

~naddy~ said...

@Nur Naimah Nashreen

tipu2x. awk suke dia kan ?? hehehe