MY PAGE


XOXO

Sunday, July 3, 2011

berbicara pasal hati

salam peeps !!
sejak 2menjak neh asek nak becakap pasal haty jee.
sebab situasi disekeliling maseh dlm keadaan yg belom pulih..
*ape2pon hanye aku je tahu..

ape yg aku boleh ckp kat sini. aku tak puas aty betol laa dgn seseorang yg suke merampas kebahagiaan orang lain...
cube jaga diri tu sendiri before nak masok campor hal orang.. dah planning baikk punye, tapi kerana ko yg suke masok campor, bende sume dah jadi kelam kabut..
tolong jgn seksa diri orang tuh lagi.. dia tak buat slh pon kat ko kan... siap byk plak tolong...

sedih betol aku bila dia mengadu hal dia..
jangan hancorkan hubungan orang lain. tak baik buat cmtuh...
ko tak taw hal sebenar, tak payah nak tokok tambah, jdi nasik tambah yg berpinggan2...
semua orang ade kekurangan.. ko pon tak la perfect sepenuhnye.. so, jgn sibuk2 hal orang..merosakkan rancangan orang....
then aku tak suka orang yg bermuka2  neh... cube jangan hipokrit depan orang. terus terang je.
jangan cakap blkg2 kalau dah tak suke sgt.
jangan putar belit cerita....
hurmmm ntah la. aku tak taw nak ckp cmne lagi.. aku tak taw cmne dia rasa sekarang..
makin lame makin sebak haty neh, apatah lagi tuan empunya badan. =(

aku hope sgt HUBUNGAN anda direstui..
jangan RISAU, ALLAH maha ADIL...
DIA taw baik buruk seseorang..
kalau HATI ade kejujuran semuanya akan berjalan dgn BAIK..
teruskan berDOA.

note : aku tak reti bckp bila orang mengadu, menaip n bckp dlm hati aku pandai. sorry. LOVEYOU ~

E N D

5 comments:

yaya ASHRAF said...

naddy jangan sedih2 okeyy? :)

naddy said...

@yaya ASHRAF

selagi tak de jwpn kepada mslh neh, hurm asek pk je la yaya. :)

syida syidah said...

pasal ari tu ?

naddy said...

@syida syidah

yep/ tak settle2 ag. huhu

syida syidah said...

saba ae syg .. normal manusia .. saba k ..