MY PAGE


XOXO

Monday, July 18, 2011

siapa nak sign report card ni? kamu boleh ?

salam peeps ! selamat pagi yg gelap...
tetibe aku terminat plakk dgn sorang blogger neh.. MiNat ???
v
v
v
v
v
v
Yeah ! aku minat kat belog dye ! CUTE sgt.. pakai blogskin !
Klik la SINI g usha belos comel dye...

actually aku tgk blog dye, SIMPLE n still CUTE... aku nak edit gak belog cm tuh, tapi mate dah berpinar nak tgk kod sebijik2 !
lagipon aku rase, belog aku neh tak sesuai buat kecik2 comel cam tuh, sbb belog aku byk gambar yg BESAR gedabakk !
i try to make my blog SIMPLE se SIMPLE nyee... nak kena edit lagii.. Grrr !


*
*
*
*
*
*
tadi sempat berblogwalking kat belog mRa ...
Pasal REPORT CARD ? bukan ke REPORT CARD ade mase sekolah jee...
laa.. report card utk FB laa....
then dengan eksiiteddd nye, aku pon KLiK SiNi ...

v
v
v
v
v
v
v

jenggg jengg jenggg


Auww ! sukenyee.. BANYAK A ! yg B tuh, memang patut laa. sebab tak byk upload video pon.. hehe
ade sapae2 nak tolong sign report card neh tak ?? hehe

tapi kalau exam neh, kompem2 dapat DEKAN ! nak AWARD !



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


E N D