MY PAGE


XOXO

Thursday, July 14, 2011

Hari 1 : benda yang anda buat bila sorang sorang.

salam peeps !! selamat petang !
harini hari 1st nak mula Cabaran 30 hari ...

*
*
*

ape yg aku buat bila sorang2 ?? oke.. sememangnye aku tga sorang2 neh kat blik..
mama, abah g kejee... abang kua lepak ng kawan dye, adek g skolah... yg ade kat rumah neh pon, kazen aku, kucing 2 eko tapi tido !!
so, im ALONE !

ape yg aku buat skrg ?

1. BLOG

jalan2 kat belog orang.... komen blog orang.. bace entry yg best2.. kekadang line celcom bb neh gler, terpakse laa berpindah randah kan lappy kesayangan neh. tadi on9 kat meja, skg kat katil. laju ckt linenyee..
kaum nomad di situ.

2. FaceBook
asik tuka2 status... memenuhkan HOME org. *sila tumbuk sy kalau boleh =p
stalker gambar2 kawan lame... tgk dorang cmne skg...dah kawen blom. spam wall orang ?? harini blom lagi. jupg kot.. bhaha !! kalau nak spam org kan, sila disable wall korang dulu ye.. gGrrr.. kerje jahat kan.. hoho..
like2 gambar orang, like2 status orang..

3. Baca Buku
huh ?? ni memang tak laa aku buat.. skrg cuti, so, otak aku pon bercuti sekali, sebelom stat blaja bln9 neh...

4. Kucing
tadi kua bilek, tgk kucing aku tido, sedapnyeee dye tido, mentang2 td dah penat main kan... aktif betol la kucing aku neh. dah la comel... dgn pantasnye aku g amek camera, snap pic dye ! bhahah. dapat pon !!



5. Handphone
bila sorang2 salunye orang rajin nak angkat kol, rajin nak msg sbb bosan bagi dorang dok sorang2. tapi aku lain, aku ignore je mcg org, org kol pon buat bodoh. haha kalau penting2 baru angkat.. ntah la.. mls rasenye skg neh nak borak2 kosong. kosong ke? haha ye laa. nty tak dek topic pe yg best pon nak ckp, byk senyap je. hello ! i byk kje ag k.nak un9 pon tak  senang. =p

6. Make up
haa. ni lagi pelik.. make up muke sendiri. dok blek, pk nak buat ape nehhh ?? grr. bosan ! dah lame rasenye tak make up. ape lgi, amek barang2 make up, tepek kat muke. bler mama masok blek, oitt. buat ape tuh. mama kate,'nak jadi janda berhias ke, dok uma pon make up' .. haa. janda. haha im single oke.. title janda mcm pelikk...


aku dah biase dok sorang2.. terperap dlm blek, smpaikan nenek aku gelar aku puteri bilik. hoho
tapi skrg dah kurang terperap kat blek, rase rimas plak... tgk masa jugak la..

jom join CABARAN 30 HARI.

suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


E N D

No comments: