MY PAGE


XOXO

Monday, July 4, 2011

berkawan dgn ikhlas

Hyep ! selamat petang semua !

Friends ? KAWAN ?
sebenarnya kawan neh penting. TAPI, kenalah carik kawan yg betol2 IKHLAS.
ins'alh, dgn KEIKHLASAN, hubungan tuh akan LAMA...*bkn cte sal kapel k.
even TAK SELALU contact, hubungan tu still RAPAT. Tak kira lelaki ataupon pompuan...
Means CONTACT, kol o mcg ke... ye aku ngaku, aku bukan sum1 yg suka menaip mcg 24hrs. =)
kekadang aku silent je phone tuh. HAHA..
KAWAN2 kat FB, BLOG ke... walaupon tak JUMPA *mcm sahabat pena hubungan tuh still boleh dikekalkan..
seriously, susah nak kekalkan persahabatan macam tuh...kalau ade pon, ALHAMDULILLAH...
kenal LAMA, TAK PERNAH JUMPA, still KEKAL..walaupon JARANG CONTACT.


aku ramai gak kawan yg tak pernah JUMPA @ JARANG jumpa, kenal, mula2 sllu berhubung, lame2 PUTUS hubungan terus... hoho KENAPA ea ???
Boleh Kira laa KAWAN yg betol2 IKHLAS bkwn... *nie bukan pasal kawan yg sllu jumpe k
Hope korang paham ape yg aku stori mory neh k.
ape2pon, aku mintak maaf laa kot2 ade tersalah pape smpai korang tak nak kawan ng aku..
aku paham, korang pon ade life and cara korang sendiri. =)



E N D