MY PAGE


XOXO

Thursday, July 14, 2011

CABARAN 30 HARI

assalamualaikum semua ! tenga buat apekah ? tak tido lagi ??
tga berblog walking tadi, tetibe ternampak segmen yg BEST jee...
segmen neh dapat dari Syue Syada ..
korang nak join tak ?? jom2.. 30 hari je. =)
CABARAN 30 HARI. dulu penah join 30 days challenges .. grr. nampak cam same kan. actually, lain.. korang cube usha2 k... =p


1. benda yang anda buat bila sorang sorang.
2. sejauh mana anda berubah dalam masa 2 tahun sebelum ni.
3. jenis manusia yg menarik perhatian anda.
4. Sebelum tidur, anda buat apa.
5. Perkara yang paling anda benci terhadap perempuan / lelaki.
6. Orang yang anda suka dan kenapa anda suka dekat dia.
7. Pada hari jadi anda, dengan siapakah anda sambut paling indah ? tunjuk sekali hadiah.
8. Sesuatu yang membuatkan anda risau.
9. Hari yang kesembilan, apa yang jadi.
10. Pendapat tentang masalah sosial remaja sekarang.
11. Status sekarang a.k.a relationship status.
12. Benda yang anda nak cakap pada ibu bapa yang belum anda cakap.
13. Anda rasa anda dah mencapai matlamat atau belum.
14. Benda paling jijik pernah anda buat.
15. Minggu ni, perkara paling seronok.
16. Tiga benda yang anda rasa paling bagus tentang diri anda.
17. Benda yang paling anda takut.
18. Benda paling teruk yang pernah anda buat pada ibu bapa anda.
19. Benda yang membuat anda rasa semangat untuk teruskan hidup.
20. Pergaduhan anda paling teruk pernah anda alami.

21. Benda yang anda akan ingat sampai bila bila.
22. 10 benda yang anda rasa pelik.
23. Kalau saya kaya... apa yang anda nak buat.
24. Benda yang anda nak cakap pada bakal isteri / suami anda.
25. 10 cara nak tawan hati anda.
26. Anda reti masak atau tidak.
27. Tentang sejarah keluarga anda.
28. Cinta pertama anda.
29. Apa yang anda nak sebenarnya dalam hidup.
30. Kalau mati esok, perkara terakhir yang anda nak buat.



Nice kan ?? ini lah idea kalau nak update blog byk2. hehe tapi pastikan ekot hari oke..



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

E N D

2 comments:

aBANgZAI said...

macam best..camni baru laa tiap2 hari update blog...

x dapt hadiah pun xpe....
xde syarat kan? cuma setiap hari kena buat..betul x?

~naddy~ said...

@aBANgZAI

taw xpe abg zai. :)